23.11.16

«Η θεωρία εξημέρωσης του θηρίου απέτυχε, μην το ταΐσετε Ελλάδα».


Ο πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ κος Φαήλος Κρανιδιώτης, σε συνέχεια της προκλητικής του δήλωσης περί αναθεώρησης της Συνθήκης της Λωζάνης , προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Ο ισλαμιστής δικτάτορας της κράτους – συμμορία σήμερα εξήγγειλε επισήμως την κλιμάκωση της τουρκικής επιθετικότητας δια μέσου της επιδιωκόμενης αναθεώρησης της Συνθήκης της Λωζάνης.

Ο μεγαλύτερος δουλέμπορος στον κόσμο και συναυτουργός των γενοκτόνων του Ισλαμικού Κράτους κάνει ό,τι μπορεί για να αφυπνίσει την κοιμώμενη πολιτική τάξη των Αθηνών.

Όπως βέβαια έδειξε η αφασιακή αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου που δεν σχολιάζει «δημοσιεύματα», το σύνδρομο της στρουθοκαμήλου και οι διεθνιστικές φαντασιώσεις καλά κρατούν.
Με αυτόν τον δικτάτορα, φονιά Χριστιανών, Κούρδων και αντιφρονούντων συμπατριωτών του, θέλουν κάποιοι να διαπραγματευτούμε την Κύπρο.
Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ καλεί σε πανεθνική συμφωνία για ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις, αύξηση της στρατιωτικής θητείας, αναστροφή της μουσουλμανικής πλημμυρίδας που μας στέλνει ο Ερντογάν κι η συμμορία του, σφυρηλάτηση στενότερης συμμαχίας με το Ισραήλ και την Αίγυπτο.
Επιπλέον όμως πρέπει να αναδείξουμε τον ιταμό ρόλο της Τουρκίας ενάντια σε όλη την Δύση. Υπάρχουν σύμμαχοι σε έναν τέτοιο σκοπό στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ. Να επιδιώξουμε την πλήρη διακοπή της πορείας της Τουρκίας προς την ΕΕ, να γίνουν τα σύνορα του Ελληνισμού, από τον Έβρο ως την Καρπασία, σύνορα της πολιτισμένης Δύσης και να ενισχυθούν από ΕΕ και ΗΠΑ οι Ακρίτες της, οι Έλληνες.
Όλο το πολιτικό φάσμα πρέπει να χωνέψει την αλήθεια που τους πετάει κατάμουτρα ο επίδοξος σουλτάνος: η θεωρία εξημέρωσης του θηρίου απέτυχε, μην το ταΐσετε Ελλάδα. Δεν θα σταματήσει σε μία μπουκιά».