25.11.16

Οι μετανάστες εξεγείρονται στα νησιά και η Τουρκία ετοιμάζεται να στείλει τρία εκατομμύρια πρόσφυγες στην Ελλάδα


Η ΕΕ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ «ΟΥΡΑ» ΤΗΣ ΑΠ'ΕΞΩ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ «ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ» 

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Μετά τα νέα επεισόδια που έλαβαν χώρα στον καταυλισμό προσφύγων στη Μόρια της Μυτιλήνης και την έκρηξη φιάλης γκαζιού που στοίχισε τη ζωή σε μία 66χρονη γυναίκα και στο μόλις 6 ετών εγγονάκι της αποκτά άλλα διάσταση η απειλή του πρωθυπουργού της Τουρκίας Μπιναλί Γιλντιρίμ απέναντι στην ΕΕ (επί της ουσίας απέναντι στην Ελλάδα που αποτελεί την «αποθήκη» ψυχών) ότι χωρίς την βοήθεια της Άγκυρας η Ευρώπη μπορεί να «πλημμυρίσει» με κύματα μεταναστών.
 
Απλά να θυμίσουμε ότι η Τουρκία μπορεί άνετα να κατευθύνει στην Ελλάδα περίπου 3.000.000 δύστυχους ανθρώπους.
 
Μόλις χθες η ΕΕ αποφάσισε την διακοπή των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Τουρκίας με τον Τούρκο πρωθυπουργό να δηλώνει ότι ηαπόφαση αυτή «θα μπορούσε να αποδειχθεί πολύ πιο επιβλαβής για την Γηραιά Ήπειρο από ό,τι στην Τουρκία».
 
«Είμαστε ένας από τους παράγοντες που προστατεύουν την Ευρώπη. Αν οι πρόσφυγες διασχίσουν τα σύνορα μας, θα πλημμυρίσουν και θα κατακλύσουν την Ευρώπη και η Τουρκία αποτρέπει αυτό να συμβεί», τόνισε ο Τούρκος πρωθυπουργός σε δηλώσεις του που μεταδόθηκαν ζωντανά από τηλεοπτικούς σταθμούς.
 
«Δέχομαι ότι η διακοπή των σχέσεων με την Ευρώπη θα βλάψει την Τουρκία, αλλά η ζημιά θα είναι πενταπλάσια έως και εξαπλάσια για την Ευρώπη», πρόσθεσε.
 
Το θέμα είναι ότι δεν θα βλάψει την Ευρώπη αλλά την Ελλάδα. Η Ευρώπη έχει αποκλείσει την Ελλάδα στα σύνορα με τα Σκόπια και την Βουλγαρία και έχει κλέισει τον «διάδρομο» προς τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.
 
Όσοι αλλοδαποί έρθουν εδώ μέσω προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών κατευθυνόμενων από την Άγκυρα απλά θα μείνουν εδώ με ότι αυτό συνεπάγεται για την ύπαρξη της χώρας!
 
Ήδη δεν μπορούν οι Αρχές να διαχειριστούν τους 60.000 και κάτι πρόσφυγες-μετανάστες που έχουν μείνει στην χώρα με αποτέλεσμα στους καταυλισμούς όπως της Μόριας η κατάσταση να έχει ξεφύγει πέρα από κάθε έλεγχο.
 
Πώς θα διαχειριστεί η χώρα ορδές εκατοντάδων χιλιάδων προσφύγων-μεταναστών σχεδόν όλοι σουνιτικού μουσουλμανικού θρησκεύματος και άρα απόλυτα ελεγχόμενοι από την Άγκυρα;
 
Άλλωστε η Άγκυρα χρησιμοποιεί τους μουσουλμάνους πρόσφυγες για να πετύχει τους σκοπούς της που είναι η πλήρης αποδυνάμωση του Ελληνισμού και η αποσάθρωση της ελληνική κοινωνίας μέσω της οριστική πληθυσμιακής και θρησκευτικής αλλοίωσης.
 
Με το ρυθμό που γεννάνε συνήθως οι μουσουλμανοι μέσα σε 3 δεκαετίες ο γηγενής Έλληνας θα αποτελεί παρελθόν στον τόπο του και έτσι η Τουρκία ανέξοδα και άνετα θα έχει αποκτήσει δίπλα της ένα κράτος-δορυφόρο.
 
Στο μεταξύ πολύ εύκολα θα μπορεί να παραλύει την χώρα με οργανωμένα από πράκτορες της ΜΙΤ επεισόδια στους προσφυγικούς καταυλισμούς.
 
Σημειώνεται ότι πριν ενάμισυ μήνα η Μυτιλήνη έγινε στόχος «μαύρων επιχειρήσεων» (black ops) καθώς κάποιοι «αόρατοι» μέσω τηλεφωνημάτων και διάδοσης ψευδών φημών επιχείρησαν (και κατάφεραν) να προκαλέσουν εξέγερση στο hot spot της Μόριας (πάλι εκεί)
 
Τότε 200 Πακιστανοί παράνομοι μετανάστες βγήκαν στους  δρόμους της Μυτιλήνης την νύχτα και τα έκαναν «λαμπόγυαλο» στο άκουσμα μιας διαδοθείσας φήμης (όπως αποκαλύπτεται κάποιοι την διέρρευσαν  επίτηδες) ότι υπήρχαν επτά νεκροί μετανάστες,πέντε Πακιστανοί και δύο Μαροκινοί, σε φορτηγό αυτοκινήτο σε ένα πλοίο που ποτίθεται ξεκίνησε από την Μυτιλήνη για κάποιο άλλο λιμάνι της Ελλάδας.
 
Η πληροφορία περί νεκρών μεταναστών διαψεύστηκε από την πρώτη στιγμή και μεταφραστές επιχείρησαν να τους ηρεμήσουν.
 
Όμως κάποιοι μέσω τηλεφωνημάτων καθοδηγούσαν τους εξεγερμένους στο να εγκαταλείψουν το χοτ σποτ και να κατευθυνθούν προς την πόλη της Μυτιλήνης!
 
Σε ένα υποθετικό σενάριο μιας πολεμικής σύρραξης με την γειτονική χώρα θα ήταν εφικτή η ταυτόχρονη εξέγερση μουσουλμανικών πληθυσμών στα νησιά και η πρόκληση ενός εσωτερικού μετώπου κατά των ελληνικών δυνάμεων.
 
Το πόσο εφικτό είναι αυτό το αποδεικνύουν τα όσα γίνοτναι αυτή τη στιγμή στα προσφυγικά κέντρα των νησιών του Α.Αιγαίου όπου δημιουργούνται επεισόδια αιματηρά και θανατηφόρα κυριολεκτικά από το μηδέν.
 
Οι κάτοικοι των νησιών παρακολουθούν με μεγάλη ανησυχία τις εξελίξεις φοβούμενοι ακόμη και για τις ζωές τους. Οι μετανάστες πλέον άρχισαν να βγαίνουν στις πόλεις με άγριες διαθέσεις ζητώντας επί της ουσίας ευθύνες για την παραμονή τους στην χώρα.
 
Σύντομα όμως το πρόβλημα θα απασχολεί τους κατοίκους όλης τως χώρας. Μη νομίζουν κάποιοι ότι επειδή είναι μακριά θα μπορούν εκ του ασφαλούς να κάνουν τον... Ταρζάν φωνάζοντας για ανθρώπινα δικαιώματα και ανοιχτά σύνορα.