16.10.16

EKTAKTH EΙΔΗΣΗ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Σοβαρά επεισόδια στο Στρατόπεδο Φυσσα, στη Συμμαχική οδό UPD 3

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΙΣ

ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ!

Ισλαμιστές καίνε αυτοκίνητα στη συμμαχική οδό, Υπάρχει και τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό! Δύο Αστυνομικοί που είχαν εγκλωβιστεί εκεί, στο φυλάκιο, απεγκλωβίστηκαν.
(21.00)Μεγάλες αστυνομικές δυνάμεις σπεύδουν στο σημείο, καθώς και οχήματα του ΕΚΑΒ και της Πυροσβεστικής.
Η κυκλοφορία οχημάτων έχει διακοπεί ενώ δυνάμεις των ΜΑΤ έφθασαν στο χώρο.
Τα αλλοδαπά θρασίμια αυτή τη στιγμή ( 22,ο5΄) πετροβολούν τις δυνάμεις των ΜΑΤ, οι οποίες -προφανώς- έχουν εντολές να μη τους ...περιποιηθούν αναλόγως.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ:

(22,15) Οι ισλαμιστές, μεταφέρουν πυροσβεστήρες από το στρατόπεδο και ψεκάζουν τα ΜΑΤ τα οποία περιορίζονται μόνο  σε ρίψεις χειροβομβίδων κρότου-λάμψης.

(22,20΄) Παρελήφθη το κατεστραμμένο περιπολικό από γερανό , ενώ στο σημείο παραμένει καμμένο ΙΧ που προκάλεσε τροχαίο ατύχημα τραυματίζοντας θανάσιμα γυναίκα αλλοδαπή και στέλνοντας τα δύο παιδιά της στο "Ιπποκράτειο"  νοσοκομείο λόγο για  τον οποίο προφανώς ξεσηκώθηκαν οι μουσουλμάνοι! Ο οδηγός του ΙΧ είχε καταφύγει στο αστυν. φυλάκιο για να μη λυντσαριστεί.

Οι Αστυν. δυνάμεις έχουν περικυκλώσει το στρατόπεδο αλλά σε απόσταση, για πρόληψη τυχόν νέων εκτρόπων ενώ οι..."φιλοξενούμενοι" έχουν ανάψει φωτιές έξω από την είσοδο του στρατοπέδου.



Efenpress