24.10.16

Εκλεψαν ακόμα και την... μητέρα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα! - Σαρώνει η εγκληματικότητα


ΣΠΕΙΡΑ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ ΠΟΥ «ΘΕΡΙΖΕΙ» ΚΙΝΗΤΑ, ΤΣΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ 

Θύμα κλοπής έπεσε την περασμένη Παρασκευή (21.10.2016) η μητέρα του Αλέξη Τσίπρα, Αρίστη σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Freddo. Είχε πάει στο κοιμητήριο Αθηνών και όταν έφυγε, συνειδητοποίησε ότι μέσα στο μικρό τσαντάκι που είχε μαζί της, δεν υπήρχε το κινητό της.
 
Όταν επέστρεψε στο σπίτι της στον Διόνυσο ειδοποίησε την ασφάλεια του πρωθυπουργού πως προσωρινά και μέχρι να αγοράσει καινούργιο, δεν θα έχει κινητό γιατί της το έκλεψαν.
 
Πρόκειται για μία σπείρα ξένων, η οποία λυμαίνεται τα νεκροταφεία και κλέβει γηραιά άτομα τα οποία δεν μπορούν να αντιδράσουν. Η ΕΛΑΣ από την αρχή θεώρησε ότι ήταν σπείρα τσιγγάνων που ρημάζει τα νεκροταφεία της περιοχής.
 
Μόλις αστυνομικός της ασφάλειας του πρωθυπουργού ειδοποίησε τα κεντρικά για να ξεκινήσει... αγώνας δρόμου να βρεθεί το iPhone της κας Αρίστης Τσίπρα προκειμένου να μην "πέσει" σε... λάθος χέρια και ενδεχομένως να δημοσιοποιηθούν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα ή οικογενειακές φωτογραφίες της οικογένειας Τσίπρα, αλλά και να υποκλαπούν mails κλπ.
 
Με τα ηλεκτρονικά μέσα της ΕΥΠ και της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος το στίγμα από το κινητό της μητέρας του πρωθυπουργού εντοπίστηκε σε μονοκατοικία στα Άνω Λιόσια το απόγευμα της Κυριακής (23.10.2016).
 
Όπως διαπιστώθηκε, δράστης της κλοπής ήταν ένας νεαρός (26-28 ετών) τσιγγάνος, που μαζί με άλλα άτομα είχαν συστήσει σπείρα που έκλεβε κινητά έξω από νεκροταφεία και νοσοκομεία. Με εισαγγελική παραγγελία έγινε επιχείρηση στο σπίτι στα Άνω Λιόσια από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ και στελέχη του τμήματος Διαρρηκτών της Ασφάλειας.
 
Το κινητό βρέθηκε αφού ο νεαρός σκόπευε να το πουλήσει τη Δευτέρα. Η συσκευή παραδόθηκε στη μητέρα του πρωθυπουργού, η οποία ευχαρίστησε τους αστυνομικούς.