30.10.16

Ο Πολύδωρας… έτοιμος να αποσυρθεί: “Ο Σαμαράς επιδιώκει την εξόντωσή μου”


Έτοιμος να αποσυρθεί από την υποψηφιότητά του για την προεδρία του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, εμφανίστηκε ο Βύρων Πολύδωρας, στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε το μεσημέρι της Κυριακής στην ΕΡΤ και τους Ελένη Χρονά, Γιώργο Παντελάκη.
Ο πρώην υπουργός και ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της σημερινής ηγεσίας του κόμματος, υποστηρίζοντας ότι από χθες επιχειρείται η εκτέλεση του χαρακτήρα του, και, επιτιθέμενος ευθέως στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τόνισε ότι “δεν είμαι αρεστός, επειδή δεν είμαι φίλος του Χριστοφοράκου”.

Σύμφωνα με τον Βύρωνα Πολύδωρα, η εκστρατεία εις βάρος του εκκινεί από τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος τον είχε διαγράψει από τη Νέα Δημοκρατία την περίοδο της ηγεσίας του, και καταλόγισε στον πρώην πρωθυπουργό ότι “επιδιώκει την εξόντωσή μου”.
Ο Βύρων Πολύδωρας ευχαρίστησε και πάλι τον Αλέξη Τσίπρα για την πρότασή του, τόνισε ότι δεν εγκαταλείπει τη μάχη, αλλά και ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα αξιώματα, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν θα επιδιώξει επαφή με τους προέδρους των κομμάτων που τον απέρριψαν “μέσα σε 17 λεπτά”, αναφερόμενος και πάλι εμμέσως στον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Το ιστορικό στέλεχος της Κεντροδεξιάς έριξε το βάρος για το αδιέξοδο με το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, στη σημερινή ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, και έπλεξε το εγκώμιο του Αλέξη Τσίπρα, υποστηρίζοντας ότι ο σημερινός Πρωθυπουργός επιδιώκει να μπει απέναντι στη διαπλοκή, η οποία με τη σειρά της αντεπιτίθεται.


http://ysterografa.gr/