7.10.16

Χρυσή Αυγή -ο Αιγύπτιος ψαράς: Αναγνώρισε και 5ο άτομο μετά από...4 χρόνια!!!


Έχει αναδρομική...μνήμη ή φυτευτή;

Έναν ακόμα κατηγορούμενο από τα πρόσωπα των οποίων είχε διαταχθεί η βίαιη προσαγωγή "αναγνώρισε" ο Αιγύπτιος Μοχάμεντ Αμπού Χαμάντ.
Πρόκειται για το Δημήτρη Αγριογιάννη τον οποίον ο Αιγύπτιος ψαράς ...αναγνώρισε ως δράστη της επίθεσης που δέχθηκε ο ίδιος και ομοεθνείς του στο Πέραμα τον Ιούνιο του 2012.(!!!)

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης, ο μάρτυρας δήλωσε με ...βεβαιότητα ότι ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος συμμετείχε στην επίμαχη επίθεση, όπως είχε κάνει και την προηγούμενη φορά για ακόμη τέσσερα άτομα. (!!!)
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «είναι ο μοναδικός που ήταν πιο γεμάτος, ειχε ανοιχτόχρωμα μαλλιά, και φορούσε μπλούζα με άσπρα γράμματα», ενώ πρόσθεσε πως ο κατηγορούμενος «κρατούσε ξύλο, και ήταν ανάμεσα στους αλλους».
Συνήγοροι υπεράσπισης πάντως, συνέχισαν να αντιδρούν στον τρόπο με τον οποίο ο μάρτυρας αναγνώρισε τους συγκεκριμένους εμπλεκόμενους, ζητώντας να αναμειχθούν διάφοροι κατηγορούμενοι και στη συνέχεια να ζητηθεί η άποψη του μάρτυρα.
Όπως ήταν αναμενόμενο, τόσο η πρόεδρος όσο και η εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων απέρριψαν το νέο αίτημα των υπερασπιστών, ακολουθώντας προγενέστερη απόφασή του.
Η μαρτυρική κατάθεση συνεχίστηκε, με τον Αιγύπτιο να υποστηρίζει ότι το βράδυ της επίθεσης είχε δει και άλλα άτομα, τους οποίους δεν εντόπισε στο εδώλιο, καθώς και ακόμη ένα πρόσωπο, που «μιλούσε, και φώναζε, στους υπόλοιπους», αλλά «δεν γνωρίζει τι είπε ακριβώς».
Πρόεδρος: τις επόμενες ημέρες εμφανίστηκε κάποιος για να τα βρείτε ή να ζητήσει συγγνώμη;
Μάρτυρας: Κάποιος πήγε στον Άχμεντ και του ζήτησε συγγνώμη, αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες.
Πρόεδρος: Ένας από τους δέκα, ή άσχετος;
Μάρτυρας: Νομίζω ένας από αυτούς… Μου είπε ο αδελφός μου ότι του ζήτησε συγγνώμη, ότι έχει παιδιά, να τον συγχωρέσουν.

__________________________________________________
Τον αναγνώρισε, γιατί είχε δύο χέρια, δύο πόδια και κεφάλι!!!
__________________________________________________
βασικες πληροφορίες απο: tribune.gr/