2.9.16

Θεσσαλονίκη: Το βίντεο της μάχης ελεγκτή με επιβάτη λεωφορείου - Η στιγμή που η γυναίκα βγαίνει από το παράθυρο [vid]

Σκηνές απείρου κάλλους σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ με τον ελεγκτή να διαπιστώνει πως μια γυναίκα δεν έχει χτυπήσει εισιτήριο. Δείτε στο βίντεο τα όσα έγιναν στη συνέχεια...

Όλα ξεκίνησαν αργά χθες το βράδυ (01-09-2016) όταν υπάλληλος του ΟΑΣΘ, κάνοντας τον τυπικό έλεγχο στον τερματικό σταθμό του Χαριλάου, αντιλήφθηκε ότι μια κοπέλα δεν είχε χτυπήσει εισιτήριο. Αμέσως ζήτησε από τον οδηγό να κλειδώσει τις πόρτες του λεωφορείου με αποτέλεσμα η νεαρή να εγκλωβιστεί μέσα. 


____________________________________________________________________________
Με την ευκαιρία του επεισοδίου και της παράνομης κατακράτησης της κοπέλας από τον "ελεγκτή" του ΟΑΣΘ, θα θέλαμε να ρωτήσουμε:

1-Κάθε πότε απολυμαίνονται τα λεωφορεία, που μεταφέρουν συνεχώς λαθρομετανάστες- πιθανούς φορείς βαρέων μεταδοτικών νόσων; 

2-Είναι δυνατόν τα αυτοκινούμενα  αυτά ερείπια να έχουν περάσει από ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ έλεγχο ΚΤΕΟ και να ντουμανιάζουν με καυσαέρια όλη τη Θεσσαλονίκη;

3- Πως γίνεται αν έχουν περάσει ΚΤΕΟ  να είναι διαλυμένοι οι ΄προφυλακτήρες, να τους φεύγουν οι ρόδες στο δρόμο , να παίρνουν φωτιά και να ακινητοποιούνται στο δρόμο; (!!!)

4- Η νομοθεσία ορίζει το χρώμα τόσο των αστικών όσο και των υπεραστικών λεωφορείων. Πως γίνεται να έχουν μασκαρευτεί τα περισσότερα λεωφορεία - ολόκληρα- με διάφορες δαφημίσεις σε τέτοιο βαθμό που να μην αναγνωρίζονται αν είναι αστικά, εκδρομικά, εταιρειών ή...αστυνομικά (με τη γελοία μαύρη διαφήμιση  " POLICE"

5- Πόσα παίρνει ο "ελεγκτής" για κάθε "κεφάλι" που δεν έχει πληρώσει εισιτήριο;

_______________________________________Φ. Ιωάννου /Efenpress____________________

Τα πνεύματα οξύνθηκαν, ο ελεγκτής εγκλώβισε την κοπέλα σε μια γωνία για να μην φύγει και εκείνη ακούγεται να φωνάζει για να την αφήσει. Ένας από τους επιβάτες καταγράφει τα πάντα με το κινητό του τηλέφωνο και κάποια στιγμή βλέπουμε την κοπέλα, να προσπαθεί να βγει από το παράθυρο!
 Ο ελεγκτής δείχνοντας υπερβολικό ζήλο προσπάθησε να την σταματήσει τραβώντας της τα πόδια. Τελικά κλήθηκε το 100 για να λυθεί η διαμάχη με την αστυνομία να παίρνει καταθέσεις και από επιβάτες του επίμαχου λεωφορείου.

http://www.newsit.gr/