21.9.16

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Συνελήφθη επαγγελματίας ... τσαντάκιας!


Ο δράστης κινούμενος με μοτοσικλέτα αφαίρεσε από ανυποψίαστες γυναίκες τις τσάντες τους

Συνελήφθη έπειτα από άμεση κινητοποίηση και επισταμένες αναζητήσεις αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, πρωινές ώρες σήμερα (20-09-2016), στην περιοχή της Μενεμένης, 40χρονος ημεδαπός, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως δράστης περιπτώσεων αρπαγών τσαντών, σε βάρος ανυποψίαστων πεζών γυναικών, στη Δυτική Θεσσαλονίκη.


Ειδικότερα, ο 40χρονος, λίγο πριν τη σύλληψή του, κινούμενος με δίκυκλη μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας του, αφαίρεσε από δύο γυναίκες ισάριθμες τσάντες που περιείχαν χρηματικά ποσά και προσωπικά τους έγγραφα και αντικείμενα, ενώ αποπειράθηκε να πράξει το ίδιο σε μία ακόμη περίπτωση.

Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα που διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Μενεμένης προέκυψε ότι, ο συλληφθείς, την 11-09-2016, προσπάθησε, με τον ίδιο τρόπο, να αφαιρέσει τσάντα 54χρονης γυναίκας στο κέντρο της πόλης.

Σε έρευνα της οικίας του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία από τις κλεμμένες τσάντες, καθώς και δίκυκλη μοτοσικλέτα που είχε κλέψει σε προγενέστερο χρόνο από το κέντρο πόλης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης όπου ελπίζεται ότι θα εξασφαλίσει εκείθεν, βίον...καγκελόφρακτον!