2.9.16

Ποιο στρατόπεδο διεκδικούν να αγοράσουν δύο αλυσίδες σούπερ μάρκετ!


Η αξιοποίηση της περιουσίας των ΕΔ που έχει εξαγγελθεί από τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο, έχει προκαλέσει ενδιαφέρον στον ιδιωτικό τομέα. Σύμφωνα με πληροφορίες τουMilitaire.gr δύο μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ τα Lidle και ο Βασιλόπουλος έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για να αγοράσουν την έκταση του Στρατοπέδου Πλέσσα, στη λεωφόρο Μεσογείων.

Το στρατόπεδο βρίσκεται σχεδόν δίπλα στο ΥΠΕΘΑ και απέναντι από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών, στο ρεύμα καθόδου της Μεσογείων.
plesa
Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος, ο Α/ΓΕΣ Βασίλης Τελλίδης και το ΤΕΘΑ έχουν συμφωνήσει με την πώληση της έκτασης. Επιφυλάξεις διατηρεί προς το παρόν ο Α/ΓΕΕΘΑ Βαγγέλης Αποστολάκης. Αυτές έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι το ΥΠΕΘΑ έχει ήδη πρόβλημα να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του προσωπικού του και δεν μπορεί να αποκλειστεί ενδεχόμενη ανάγκη “επέκτασής” του. Το στρατόπεδο Πλέσσας που είναι δίπλα θα εξυπηρετούσε.
Ωστόσο οι επιφυλάξεις αυτές αναμένεται να καμφθούν αν το τίμημα της πώλησης είναι μεγάλο. Κι εφόσον “κονταροχτυπιούνται” δύο τόσο μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ, τότε το αντίτιμο μάλλον θα είναι υψηλό.
militaire