21.8.16

Τίτλος: Γεμάτη Serie A και τέλος Ολυμπιακών

Τίτλοι τέλους στο Ρίο.

Λείπει το πολύ μεγάλο ματς στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα σήμερα, ωστόσο η αγωνιστική δράση είναι πολύ μεγάλη. Συγκεκριμένα, στην Πρέμιερ της Αγγλίας έχουμε 2 αναμετρήσεις, το Σάντερλαντ - Μίντλεσμπρο και το Γουέστ Χαμ - Μπόρνμουθ, ενώ για την Τσάμπιονσιπ ένα και μοναδικό παιχνίδι στο οποίο η Νόριτς επισκέπτεται την Ίπσουιτς.
Στην Ισπανία η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πολύ δύσκολη αποστολή με το καλημέρα της Πριμέρα Ντιβιζιόν και ταξιδεύει στην αφιλόξενη έδρα της Ρεάλ Σοσιεδάδ στις 21:15. Νωρίτερα παίζουν Σπόρτινγκ Χιχόν - Μπιλμπάο, ενώ αργά το βράδυ η Ατλέτικο Μαδρίτης φιλοξενεί τη νεοφώτιστη Αλαβές. Δείτε ποιές είναι οι εταιρείες που δέχονται Paysafe.


Πιο γεμάτη είναι η μέρα για τη Serie A που ξεκίνησε χθες. Η Μίλαν, που θέλει να κάνει νέο ξεκίνημα και να ξεχάσει την περσινή καταστροφική σεζόν, υποδέχεται στο "Ολίμπικο" την Τορίνο, ενώ η Ίντερ φιλοξενείται από την Κιέβο. Η Νάπολι, χωρίς τον Ιγκουαΐν πια αλλά ενισχυμένη σε όλες τις γραμμές, παίζει στην έδρα της νεοφώτιστης Πεσκάρα. Τα υπόλοιπα ματς της ημέρας: Αταλάντα - Λάτσιο, Έμπολι - Σαμπντόρια, Μπολόνια - Κροτόνε, Παλέρμο - Σασουόλο, Τζένοα - Κάλιαρι.


Στη Ligue 1 η Παρί, που για άλλη μια χρονιά λογικά θα κάνει πάρτι, παίζει εντός έδρας με τη Μετς, ενώ πολύ αμφίρροπη αναμέτρηση είναι το Γκινγκάμπ - Μαρσέιγ. H Σεντ Ετιέν έκανε το μεγάλο βήμα για πρόκριση στους ομίλους του Europa League με το διπλό στην έδρα της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και απόψε υποδέχεται τη Μονπελιέ.


Παιχνίδια με στοιχηματικό ενδιαφέρον από την υπόλοιπη Ευρώπη είναι το Αούστρια Βιέννης - Άλταχ στην Αυστρία, το Μίντιλαντ - Σοντερίσκε στη Δανία, το Γκρασχόπερς - Σιόν στην Ελβετία, το Χέρακλες - Φέγενορντ στην Ολλανδία, το Μπενφίκα - Σετούμπαλ στην Πορτογαλία και το Μπασακσεχίρ - Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία.


Ο στίβος στους Ολυμπιακούς αγώνες, όπως πάντα, κλείνει με τον Μαραθώνιο των ανδρών, όπου έχουμε ελληνικές συμμετοχές με τους Χριστόφορο Μερούση και Μιχάλη Καλομοίρη. Η τελευταία εκπροσώπηση από τη χώρα μας θα είναι αυτή του Δημήτρη Αντωνιάδη στην ορεινή ποδηλασία. Ξεχωρίζει απόψε ο τελικός του μπάσκετ ανδρών που είναι προγραμματισμένος στις 21:45 και θα ακολουθήσει στις 02:00 μετά τα μεσάνυχτα η τελετή λήξης των αγώνων.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.