13.8.16

Το γαλλικό περιοδικό Charlie Hebdo κυκλοφόρησε με εξώφυλλο ένα γυμνό ζευγάρι μουσουλμάνων στην παραλία! (εικόνα)


ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ 





To γαλλικό σατυρικό περιοδικό Charlie Hebdo ενάμισυ χρόνο μετά το δολοφονικό χτύπημα στα γραφεία του από ισλαμιστές ρισκάρει πάλι κυκλοφορόντας στο εξώφυλο για το νέο τέυχος του  ένα ζευγάρι μουσουλμάνων σε παραλία με εκτεθειμένα τα γεννητικά του όργανα.

Η γυναίκα φορά μόνο μια μαντίλα ενώ ο άνδρας έχει μακριά γενειάδα. Η σχετική λεζάντα γράφει: «Η μεταρρύθμιση του Ισλάμ. Μουσουλμάνοι χαλαρώστε!».
Ήδη έχουν ξεκινήσει οι απειλές για νέες επιθέσεις από την Τετάρτη, όταν κυκλοφόρησε.
Όπως αναφέρει ο ένας εκ των εκδοτών του περιοδικού, o Eric Portheault στην εφημερίδα Le Parisien, οι εργαζόμενοι του εβδομαδιαίου περιοδικού έλαβαν απειλητικά μηνύματα που γράφουν «θα πεθάνετε» ενώ «ανατριχιαστικά μηνύματα» και «ύβρεις» έχουν γραφεί και στην σελίδα του Charlie Hebdo στο facebook.
Σύμφωνα με τον Portheault το περιοδικό έχει κάνει σχετική καταγγελία στην αστυνομία.
Ο Eric Portheault αποκάλυψε στην εφημερίδα Le Parisien ότι το περιοδικό λαμβάνει απειλές για επιθέσεις από την αρχή του καλοκαιριού και υποστήριξε ότι «αυτό είναι κάτι που δεν τελειώνει».
Το σατιρικό περιοδικό είχε γίνει στόχος αιματηρής τρομοκρατικής επίθεσης τον Ιανουάριο του 2015 όταν ένοπλοι ισλαμιστές μπήκαν στα γραφεία του στο Παρίσι, ο απολογισμός της επίθεσης ήταν 12 νεκροί, μεταξύ των οποίων και δύο αστυνομικοί και επτά τραυματίες.