3.8.16

Νόμος του κράτους η ανέγερση του τζαμιού στον Βοτανικό - Μόνο οι ΑΝΕΛ καταψήφισαν!

Άντε και καλοί γκιαούρηδες.Θα τα πούμε
στις εκλογές, υπομονή.


ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 

Καταψήφισαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες το άρθρο για την δημιουργία του ισλαμικού τεμένους στο Βοτανικό, ωστόσο το ψήφισαν τα περισσότερα κόμματα της αντιπολίτευσης και έτσι το άρθρο που κάνει νόμο του κράτους την ανέγερση του τζαμιού στον Βοτανικό, έγινε δεκτό στην πρώτη, καθοριστική ψηφοφορία.

Απομένει η ψήφιση κατ'άρθρον και στο σύνολό του τού νομοσχεδίου, μια τυπική, πλέον διαδικασία.
Συγκεκριμένα κατά την ψηφοφορία που διεξήχθη στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής τάχθηκαν υπέρ ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ και το Ποτάμι, ενώ το καταψήφισαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.
Από την ψηφοφορία απουσίαζαν η Χρυσή Αυγή η οποία διαφωνεί με την κατασκευή του τζαμιού και η Ένωση Κεντρώων.
Σύμφωνα με την έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, η ανέγερση του Ισλαμικού Τεμένους θα κοστίσει 946.000 ευρώ, που θα πληρώσουν οι Έλληνες για να ισλαμοποιηθεί η πρωτεύουσα.
Την ίδια ώρα που σε ολόκληρη την Ευρώπη έχει ανοίξει η συζήτηση για τα τζαμιά, τους χρηματοδότες τους ολόκληρο, σχεδόν, το ελληνικό πολιτικό φάσμα, ψηφίζει υπέρ της ανέγερσης ισλαμικού τεμένους.
 
Είναι, άραγε. άσχετο το γεγονός με την ισλαμική οικονομική διείσδυση στην Ελλάδα που έχει αποκαλύψει το PRONEWS (διαβάστε σχετικά εδώ);
 
Το νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος «Νέο καθεστώς στήριξης των σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ και Συμπαραγωγή ηλεκτρισμού και θερμότητας υψηλής απόδοσης κ.α.». και με τις προωθούμενες διατάξεις όπου ρυθμίζονται θέματα σχετικά με τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας και πλήθος άλλων ζητημάτων μεταξύ των οποίων και της ανέγερσης του ισλαμικού τεμένους στον Ελαιώνα που σύμφωνα με την έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους θα κοστίσει στα δημόσια ταμεία σχεδόν 1 εκατ. €., αναμένεται πλέον να ψηφιστεί την ερχόμενη Πέμπτη.
 
Δεν ήταν τυχαία η επιλογή της κυβέρνησης που έφερε το θέμα τώρα στη Βουλή , προκειμένου να ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες για την ανέγερση του τζαμιού, εν μέσω Θέρους την ώρα που οι περισσότεροι βρίσκονται στις παραλίες ή εκτός Αττικής, γίνεται για να μετριαστούν και να παρακαμφθούν οι αντιδράσεις.
πηγη: pronews