30.8.16

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

         

   Θεσσαλονίκη, 30 Αυγούστου 2016

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, στα πλαίσια των εργασιών κατασκευής γεφυρών πινακίδων δυναμικής σήμανσης στην Εθνική οδό Θεσ/νίκης – Αθηνών, από τον φορέα συντήρησης της οδού «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.», την Τετάρτη 31-08-2016 κατά τις ώρες 06:00 έως 14:00 θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς Αθήνα, από τον ανισόπεδο κόμβο ¨Κλειδίου¨ έως τον ανισόπεδο κόμβο Μεθώνης – Αγαθούπολης.


Τα οχήματα που κινούνται στο ρεύμα πορείας προς Αθήνα της Εθνικής οδού Θεσ/νίκης – Αθηνών (αυτ/μος Α.Θ.Ε.) θα εξέρχονται από αυτήν στον κόμβο Κλειδίου και θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό με κατεύθυνση προς Βέροια έως τον ανισόπεδο κόμβο Νησελίου. Στη συνέχεια θα κινούνται στην Π.Ε.Ο. Αλεξάνδρειας – Κατερίνης με κατεύθυνση προς Κατερίνη έως τον ανισόπεδο κόμβο Μεθώνης – Αγαθούπολης, από όπου θα εισέρχονται ξανά στην Εθνική οδό Θεσ/νίκης – Αθηνών (αυτ/μο Α.Θ.Ε.) στην κατεύθυνση προς Αθήνα. 

Για τις παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει εκδοθεί σχετική Απόφαση από την Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας.

Από την Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, σε επίκαιρα σημεία του Νομού Θεσ/νίκης, θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα, για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις με τις υποδείξεις των τροχονόμων και τις ενδείξεις των πινακίδων σήμανσης.

Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.