18.8.16

Με άγχος Ολυμπιακός, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ


Οι ελληνικές ομάδες δοκιμάζονται στο Europa League.

 Σήμερα είναι ημέρα Europa League και εννοείται πως την παράσταση κλέβουν οι προσπάθειες των τριών ελληνικών ομάδων που απέμειναν ζωντανές για να μπουν στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης στη "γηραιά ήπειρο". Όλες τους θεωρητικά είναι φαβορί σε σχέση με τις αντιπάλους τους, καθώς προέρχονται από το γκρουπ των ισχυρών, όμως αυτό θα πρέπει να το αποδείξουν και στο γήπεδο. Η διοίκηση του Ολυμπιακού έκανε μεγάλη προσπάθεια για να αλλάξει την κακή εικόνα που παρουσίασε με την Μπερ Σεβά και θα ψάξει ένα καλό αποτέλεσμα στην έδρα της Αρούκα από την Πορτογαλία στις 22:00. Ο Παναθηναϊκός εντυπωσίασε με την ΑΙΚ Στοκχόλμης και με 2 νίκες πέρασε από τον 3ο προκριματικό, όμως προβλημάτισε πολύ στην "φιλική" ήττα με 3-0 από την Ομόνοια και πρέπει να είναι σοβαρός απέναντι στην Μπρόντμπι από τη Δανία. Το ματς διεξάγεται στη Λεωφόρο στις 21:00. Τέλος, ο ΠΑΟΚ πλήρωσε την αστοχία του και κάποια λάθη στην άμυνα με τον Άγιαξ, οπότε θα πρέπει να ξεπεράσει τη Ντιναμό Τιφλίδας για να μπει στους ομίλους του Γιουρόπα. Νωρίς στις 19:00 το ματς στην πρωτεύουσα της Γεωργίας.

Κάθε Πέπμπτη που έχει Europa League γίνεται χαμός με το νόμιμο στοίχημα online και είναι λογικό. Εκτός από τις ελληνικές ομάδες αγωνίζονται άλλα 18 ζευγάρια για τα play-offs της διοργάνωσης. Η ΑΕΚ Λάρνακας έδειξε τεράστιο χαρακτήρα και πηγαίνοντας μέσα στη Μόσχα πήρε το διπλό από τη Σπαρτάκ. Τώρα καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σλόβαν Λίμπερετς και οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Το Αστάνα - Μπάτε θα είναι επίσης ένα πολύ σκληρό ζευγάρι με τις δύο ομάδες να προέρχονται από την ίδια επί της ουσίας "σχολή ποδοσφαίρου". Το Σλάβια Πράγας - Άντερλεχτ θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον ως προς την εξέλιξη, αλλά στοιχηματικά είναι από τις λεγόμενες "τριπλές". Η Φενέρμπαχτσε θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Γκρασχόπερς γιατί διαφορετικά θα μιλάμε για άλλη μια τεράστια αποτυχία των Τούρκων, ενώ η Γουέστ Χαμ λογικά δεν θα έχει πρόβλημα ακόμη και εκτός έδρας με την Άστρα Γκιουργκίου.
Όσον αφορά στους Ολυμπιακούς αγώνες σήμερα δεν έχουμε μεγάλη ελληνική εκπροσώπηση, είναι όμως υπαρκτή. Στα προκριματικά της σφυροβολίας λαμβάνει μέρος ο Νίκος Σκαρβέλης και στα προκριματικά της πάλης η Μαρία Πρεβολαράκη. Τέλος, η ελληνική ομάδα πόλο ανδρών δεν τα κατάφερε στον προημιτελικό κόντρα στην Ιταλία χάνοντας με 9-5, οπότε σήμερα θα παίξει για τις θέσεις 5-8 κόντρα στην Ισπανία. Από τα υπόλοιπα αθλήματα ξεχωρίζουν στοιχηματικά τα ημιτελικά του μπάσκετ στις 21:00 και στη 01:00, όπως και ο τελικός των 200μ ανδρών στις 04:30 τα ξημερώματα.



Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.