19.7.16

ΚΥΠΡΟΣ: "Η γεμάτη... χογλακόροτσους παραλία στο Λατσί όπου επιτρέπεται το μπάνιο για σκύλους - Καταγγελία γνωστής ηθοποιού (PHOTOS)"

Τα έλυσαν όλα τα προβλήματα στην Κύπρο και ασχολούνται με ... bitch-beach!

Εδώ ο κόσμος καίγεται και η Μάρα σκοτίζεται για πλάζ...σκύλλων (και μάλιστα με δύο "λ"-προφανώς τους μπέρδεψε με τους...ψύλλους ο "καλλιτέχνης" της πινακίδος)! Juan
Επικίνδυνες παραλίες σκύλων -  Πληρούν τα κριτήρια και από ποιους δόθηκε η έγκριση για να θεωρείται η συγκεκριμένη παραλία, «παραλία σκύλων;»

Μια άκρως επικίνδυνη παραλία γεμάτη μεγάλες πέτρες ορίστηκε από τις αρμόδιες αρχές ως ιδανική για μπάνιο σκύλων στο Λατσί . 
Μέσω της σελίδας της στο Facebook θέλησε να προβεί σε μια δημόσια καταγγελία η γνωστή ηθοποιός Μάρα Κωνσταντίνου. 
Η ίδια επισκέφθηκε την Πάφο και συγκεκριμένα την περιοχή Λατσί, όπου θέλησε να πάρει τον σκύλο της  σε παραλία όπου επιτρέπεται όπως βλέπετε και στην πινακίδα το μπάνικο για σκύλους.

Αυτό όμως που αντίκρισε φτάνοντας στην παραλία σίγουρα προκαλεί προβληματισμό.
Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία που ανάρτησε στο facebook, υπάρχουν παντού πέτρες και σαφώς η πρόσβαση είναι εξαιρετικά δύσκολη. Μπορεί μάλιστα να την χαρακτηρίσει και επικίνδυνη. (θα χαλάσει το ...πεντικιούρ των καλοθρεμμένων λουλούδων!!!) Juan

Προκύπτουν σίγουρα πολλά ερωτηματικό για τα κριτήρια που εγκρίθηκε η συγκεκριμένη παραλία ως ιδανική για μπάνιο για σκύλους.
Πιθανολογούμε ότι πρόκειται για την παραλία στην περιοχή Πιτίλη, ανατολικά της εκβολής του ποταμού Πλατάνια, εντός των ορίων του Κοινοτικού Συμβουλίου Νέου Χωρίου, τηςΕπαρχίας Πάφου όπου βρίσκεται στον σχετικό κατάλογο του ΚΟΤ.
Ο κόσμος με το αντίκρισμα των φωτογραφιών αντέδρασε και προβληματίστηκε. Ίσως και οι υπεύθυνοι οφείλουν να εξετάσουν τα δεδομένα για την έγκριση ή μη, της συγκεκριμένης παραλίας ως παραλία σκύλων.
Δείτε την φωτογραφία και πιο κάτω το σχόλιο της Μάρας Κωνσταντίνου και την άκρως επικίνδυνη παραλία με τους χογλακόροτσους όπως εύστοχα αναφέρει:
http://www.onlycy.com/