23.7.16

Bwin: Η μεγάλη επιστροφή στην Ελλάδα

 Ξανά στην Ελλάδα η Bwin!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του betmasters.gr, η Bwin επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από πολλά χρόνια απουσίας. Μιλάμε για μία εταιρία κολοσσό, η οποία κατείχε ηγετικό ρόλο στο online στοίχημα πριν τον Δεκέμβρη του 2012, όταν και αποφάσισε να μην πάρει προσωρινή άδεια στοιχήματος στη χώρα μας. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στον προσεχή Αύγουστο, η Bwin θα προσθεθεί στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα και φυσικά η επιστροφή της θα προκαλέσει "σεισμό" στον χώρο.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι παλιοί παίκτες της bwin θα πρέπει να ξαναγραφτούν, καθώς οι λογαριασμοί τους θα είναι ανενεργοί, κάτι που πιθανότατα σημαίνει οτι θα έχουν δικαίωμα να λάβουν και το bonus καλωσορίσματος.
Οι συντάκτες του betmasters.gr, όπως το κάνουν εδώ και χρόνια, έτσι και στην περίπτωση της Bwin, θα σας ενημερώνουν άμεσα για οποιαδήποτε εξέλιξη.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.