24.7.16

Ας είναι Ιούλιος...είναι Κυριακή!


Μπορεί να μην υπάρχει ακόμα (ελέω Ιουλίου) το μεγάλο πρωτάθλημα στη διάθεση των παιχτών, όμως οι επιλογές είναι περισσότερες πια από βδομάδα σε βδομάδα. Κι εδώ που τα λέμε όσο υπάρχει Κυριακή, δηλαδή η χαρά του παίχτη, τότε θα υπάρχει και νόμιμο στοίχημα online.
Για το πρωτάθλημα Σουηδίας διεξάγονται 3 αγώνες εκ των οποίων ο πιο σημαντικός είναι το Χέλσινμποργκ - Χάκεν. Στη γειτονική Νορβηγία τα Οντ Γκένλαντ - Βίκινγκ και Λίλεστρομ - Στρόμσγκοντσετ προσελκύουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Στην τρίτη σκανδιναβική χώρα, τη Φινλανδία, η Ελσίνκι θα έχει εύκολο έργο κόντρα στη συμπολίτισσα ΡΚ 35 για την 18η αγωνιστική της Veikkausliga, ενώ καλό ματσάκι είναι και το και το Ίλβες - Κέμι.
Διεξάγεται επίσης ο κύριος όγκος της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Δανίας με 5 ματς από τα οποία τα πιο σπουδαία είναι τα Νόρντζελαντ - Μίντιλαντ και Ράντερς - Άαλμποργκ. Για την δε αυστριακή Μπουντεσλίγκα παίζουν Πόλτεν - Αούστρια Βιέννης και Μάτερσμπουγκ - Αντμίρα. Η Βασιλεία υποδέχεται τη Σιόν στο πιο ελκυστικό παιχνίδι της ελβετικής Σούπερ Λιγκ, ενώ νωρίτερα η Γκρασχόπερς φιλοξενεί τη Λωζάνη.
Τέλος, η Serie A της Βραζιλίας βρίσκεται σε πολύ κρίσιμο σημείο και η πρωτοπόρος Παλμέιρας καλείται να αποδείξει αν θα αντέξει στην πίεση φιλοξενώντας την Ατλέτικο Μινέιρο. Από τα πιο σπουδαία παιχνίδια της ημέρας βάσει ονομάτων είναι τα Γκρέμιο - Σάο Πάολο και Ατλ. Παραναένσε - Φλουμινένσε.


Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.