19.7.16

Εθνική Ενότητα: «Επιτακτική ανάγκη οι εξοπλισμοί - Μεγάλος κίνδυνος η Τουρκία»


του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Ανακοίνωση για την επιτακτική εξαίρεση των αμυντικών δαπανών από τα μνημόνια λόγω της στρατιωτικής και πολιτικής αστάθειας στην Τουρκία εξέδωσε η Εθνική Ενότητα-ΛΑ.Ο.Σ πριν από λίγο.
 Στην ανακοίνωση αναφέρεται, πολύ σωστά ότι ανεξαρτήτως από το ποιοι θα επικρατούν στην Τουρκία ο κίνδυνος για την Ελλάδα παραμένει.
Εμείς δημοσιεύσαμε εκτενές άρθρο για την συνωμοσία της Σιωπής που επικρατεί στα ελληνικά ΜΜΕ τα οποία επί σειρά ετών βάζουν για ύπνο τον Έλληνα πολίτη για να μην γνωρίζει την μέγιστη ανάγκη που επιβάλλουν οι καταστάσεις για εξοπλισμό της χώρας.
 
Έτσι ο Έλληνας περιμένει καθημερινά την Χάρη του Θεού για να επιβιώσει (και ο Θεός κάνει συνέχεια θαύματα αλλά μέχρι πότε; Δεν αγαπάει τους οκνηρούς)
 
«Στην Τουρκία τίποτα δεν έχει τελειώσει. Ούτε εκατό χρόνια κεμαλισμού θα ξεριζωθούν, ούτε η τελική επιτυχία του Ερντογάν είναι δεδομένη. Το αντίθετο θα λέγαμε…
Είτε κεμαλικοί, όμως, είτε ισλαμιστές - νεοθωμανοί, για τη χώρα μας είναι το ίδιο. Εκείνοι σπαράσσονται, εμείς κινδυνεύουμε. Οι στρατιωτικές δαπάνες έχουν «ισοπεδωθεί» για να μπορέσουν οι δανειστές να πάρουν πίσω τα χρήματά τους και κάθε μέρα που περνάει η απόσταση με την Τουρκία στο θέμα αυτό μεγαλώνει.
Επιτακτική ανάγκη είναι η εξαίρεση των αμυντικών δαπανών από τα μνημόνια. Δεν είναι λογικό η άμυνά μας να προσδιορίζεται από χώρες που δεν κινδυνεύουν από κανέναν και κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια.»
pronews.gr