24.7.16

Νέα επίθεση αναστατώνει τη χώρα Σύρος πρόσφυγας στη Γερμανία σκότωσε γυναίκα με ματσέτα


Στουτγάρδη
Μια γυναίκα σκοτώθηκε και δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν από επίθεση Σύρου 21 ετών που βγήκε στους δρόμους της γερμανικής πόλης Ρόιτλιγκεν κραδαίνοντας ματσέτα. Ο δράστης συνελήφθη αλλά τα κίνητρά του παραμένουν άγνωστα.

Ο νεαρός, ο οποίος ήταν «γνωστός στην αστυνομία» από προηγούμενα περιστατικά, είχε λεκτική αντιπαράθεση με τη γυναίκα την οποία χτύπησε με το μαχαίρι πριν επιτεθεί στους άλλους δύο.

«Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, ο άνδρας έδρασε μόνος, πιθανότατα δεν υπάρχει κίνδυνος για τον πληθυσμό του Ρόιτλιγκεν και της περιοχής», αναφέρεται στην ανακοίνωση.


Σύμφωνα με την αστυνομία, δεν υπάρχει κάποια ένδειξη ότι πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση.

Μάρτυρας του περιστατικού ανέφερε στην εφημερίδα Bild ότι ο Σύρος πρόσφυγας φαινόταν εκτός εαυτού όταν επιτέθηκε εξώ από κατάστημα κεμπάπ.Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter

GERMANY: Man with machete kills a woman, injures 2 other people in Reutlingen, Germany. attacker arrested. PHOTOS:
Έπεσε στο έδαφος όταν τον χτύπησε επίτηδες ο οδηγός μιας BMW, και «έμεινε μπρούμυτα στο έδαφος χωρίς να κινείται».

Το περιστατικό έρχεται λίγο μετά το θάνατο εννέα ανθρώπων από 18χρονο ένοπλο που εισέβαλε σε εμπορικό κέντρο του Μονάχου και εν συνεχεία αυτοκτόνησε.

Λίγες μέρες νωρίτερα, νεαρός από το Αφγανιστάν επιχείρησε να επιτεθεί σε επιβάτες τρένου με τσεκούρι, πριν τελικά πυροβοληθεί θανάσιμα από την αστυνομία.
Newsroom ΔΟΛ

news.in.gr/