11.6.16

Πρόκληση στον αγώνα Αλβανία-Ελβετία: «Η Ελλάδα είναι ένοχη - Θυμηθείτε τη γενοκτονία της Τσαμουριάς - Εκατό χιλιάδες Αλβανοί θύματα» (vid)



Μήπως ήλθε η ώρα για απελάσεις όλων των Αλβανών
από την Ελλάδα; Juan

ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ  (!)

Νέα Αλβανική πρόκληση εις βάρος της Ελλάδας κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα Αλβανίας-Ελβετίας καθώς Αλβανοί φίλαθλοι σε μια προσπάθεια καλά μελετημένη που αποσκοπούσε στην διεθνοποίηση του "ζητήματος" ανήρτησαν πανό στα αγγλικά με τη φράση: "Η Ελλάδα είναι ένοχη. Θυμηθείτε τη γενοκτονία της Τσαμουριάς. Εκατό χιλιάδες Αλβανοί θύματα"
 
Η ανάρτηση του πανό έγινε λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα που διεξάγεται στην πόλη Λανς της Γαλλίας που γίνεται στο γήπεδο Σταντ Μπολάρ στα πλαίσια του EURO 2016.
 
Σύμφωνα με τον κανονισμό της UEFA απαγορεύεται ρητά να αναρτούνται πανό με πολιτικό περιεχόμενο και οι υπεύθυνοι ασφαλείας του γηπέδου όφειλαν να το έχουν βρει - καθώς ήταν γραμμένο στα αγγλικά - κατά τον έλεγχο στην είσοδο των φιλάθλων και να το έχουν κατασχέσει.
 
Είναι βέβαιο ότι το ζήτημα θα εξεταστεί από την πειθαρχική επιτροπή της UEFA αν και αγνοείται ακόμη η αντίδραση της Ελληνικής πλευράς.
 
Yπενθυμίζουμε ότι σε κλοιό "τσάμηδων" διαδηλωτών βρέθηκε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς κατά την επίσκεψη του στην Αλβανία. (Που δεν είχε καμιά δουλειά να πάει εκεί-Juan)
 
Οι ομάδες περίπου 150 αυτοαποκαλούμενων «Τσάμηδων» διαδηλωτών, και μάλιστα υπό την ανοχή των αλβανικών αρχών είχαν επιχειρήσει να εμποδίσουν την είσοδο του Νίκου Κοτζιά στο κτίριο του αλβανικού υπουργείου Εξωτερικών, με σκοπό να συναντηθεί με τον ομόλογό του Ντιτμίρ Μπουσάτι.
 
Οι διαδηλωτές είχαν συγκεντρωθεί μπροστά στην είσοδο του αλβανικού ΥΠΕΞ και φώναζαν συνθήματα όπως «Τσαμουριά μητέρα μας περίμενέ μας» και «καταργείστε το εμπόλεμο».
 
Ενώπιον όμως του κινδύνου να τιναχθεί στον αέρα η επίσκεψη του κ. Κοτζιά στα Τίρανα, δόθηκε από την αλβανική κυβέρνηση εντολή στην αστυνομία να τους απομακρύνει σε μικρή απόσταση και όχι εντελώς όπου παρέμειναν συνεχίζοντας να φωνάζουν ανθελληνικά συνθήματα μέχρι το τέλος της συνάντησης των δύο υπουργών Εξωτερικών.
 
Στις επίσημες κοινές δηλώσεις, η πρώτη ερώτηση των Αλβανών δημοσιογράφων ήταν για την "Τσαμουριά" ενδεικτικό της προβοκάτσιας...


pronews
__________________________________________________________
Και φυσικά εμείς για Βόρειο Ήπειρο, ούτε κουβέντα... "Rewenta" !
Ακόμα, οι άσχετοι που μας κυβερνούν τόσα χρόνια, δεν έμαθαν ότι η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση.Προτίμησαν να κάνουν επίθεση στις τσέπες των Ελλήνων!

NAI ΡΕ, διεκδικούμε τη Β. Ήπειρο, τη Κύπρο την Ανατολική Θράκη, τη Μ. Ασία, τον Πόντο, την Ίμβρο την Τένεδο τη Κωνσταντινούπολη και ό,τι άλλο ήταν δικό μας. Βγείτε  ..."πολιτικοί" και φωνάξτε το και μην επαναλαμβάνετε την ηλίθια και προδοτική δήλωση: " Δεν διεκδικούμε τίποτα κ.λ.π. τρίχες"

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ όσα μας ανήκουν. Αντί λοιπόν να συζητάμε για ...Τσαμουριές  και χαζομάρες με το  κρατίδιο της αλβανίας, να πατήσουμε πόδι και να τους το ξεκόψουμε μια και καλή.
Να τους δηλώσουμε ότι την επόμενη φορά που θα μας προκαλέσουν, θα απελαθούν οι Αλβανοί από την  Ελλάδα.

Αλλά ποιοι πολιτικοί να τολμήσουν και γιατί να το κάνουν, αφού εμείς τους εκλέγουμε, επιβραβεύοντας τις αθλιότητές τους την ασχετοσύνη τους και τη δειλία τους. Βρήκαμε 3-4 κόμματα και ψηφίζουμε μόνο αυτά, για να μη χάσουμε τη ...ράτσα!
Μπράβο μας!
Juan