14.6.16

Ρώσος οπαδός καταγράφει την στιγμή που ισοπέδωσαν τους «επαγγελματίες» Άγγλους μέσα από κάμερα GoPro (Σκληρό βίντεο)


ΤΟ ΕΞΑΛΕΠΤΟ ΤΗΣ «ΣΥΡΡΑΞΗΣ» ΣΤΗ ΜΑΣΣΑΛΙΑ ΕΝ ΜΕΣΩ EURO

της Μαρίνας Νικολάκη
Σοκαρισμένη η Ευρώπη παρακολούθησε τα επεισόδια εν μέσω του Euro 2016 στην Μασσαλία πριν δυο μέρες και κοινή διαπίστωση είναι ότι αυτή την φορά οι Άγγλοι χούλιγκαν ισοπεδώθηκαν από τους Ρώσους οπαδούς με τους οποίους από ότι φαίνεται δεν πρέπει να τα βάζεις ούτε για αστείο.
 
Οι επαγγελματίες Άγγλοι ταραξίες που ευθύνονται σε ποσοστό 84% για τα αιματηρά επεισόδια σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχουν βρετανικές ομάδες όχι απλώς "έφαγαν ξύλο", αλλά κυριολεκτικά τους έλιωσαν οι σκληροτράχηλοι Ρώσοι.
 
Οργανωμένες επίλεκτες ομάδες Ρώσων "κομάντο" που έπιασαν στον ύπνο τους μεμονωμένους Άγγλους που είχαν όρεξη για καυγά, αλλά θολωμένοι από το αλκόολ και χωρίς στρατηγικό σχέδιο μάχης, χοντροί και δυσκίνητοι, ισοπεδώθηκαν στο "πεδίο της μάχης" από τους μυώδεις Ρώσους που ακολουθούσαν συγκεκριμένο στρατηγικό σχέδιο.
 
Στο βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσίοτητας και θα παρακολουθήσετε, Ρώσος οπαδός που συμμετείχε στην επίθεση σε Άγγλους οπαδούς το Σάββατο στη Μασσαλία, κατέγραψε τις σκηνές με κάμερα GoPro, ανεβάζοντας στο διαδίκτυο ένα νέο απόσπασμα έξι λεπτών.
Russian thugs are seen punching an English fan repeatedly and kicking and stamping on their victim's face



pronews