7.6.16

Καμμένος εναντίον Σαμαρά για το στρατόπεδο της Καλαμάτας! Από “συμμαχητές” ορκισμένοι εχθροί


Από τα χρόνια της “πολιτικής αθωότητας” στην αριστερή φωτογραφία,στα χρόνια της σκληρής αντιπαράθεσης. Σαμαράς εναντίον Καμμένου! Αυτή τη φορά το “πεδίο μάχης” είναι στην “έδρα” του πρώην πρωθυπουργού στη Καλαμάτα!

Οι δηλώσεις του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου στη Βουλή σχετικά με το στρατόπεδε της Καλαμάτας φαίνεται ότι έχουν σημάνει συναγερμό στο “προπύργιο” του Αντώνη Σαμαρά. Η σχέση των δύο δεν χρειάζεται να περιγραφεί νομίζουμε. Ο ΥΕΘΑ είδε σήμερα τον δήμαρχο Καλαμάτας για τις απαραίτητες διευκρινήσεις. Ακολούθησε μια σκληρή ανακοίνωση για δημοσιεύματα τα οποία σύμφωνα με το ΥΠΕΘΑ άγγιξαν “τα όρια της επιστημονικής φαντασίας και παραπληροφόρησης τις οποίες δυστυχώς επαναλαμβάνει και ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας με επίσημο έγγραφό του’.
Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ακόμη ότι  “ουδέποτε υπήρξε θέμα κλεισίματος του στρατοπέδου όπως ανακοίνωσε ιδιοκτήτης τηλεοπτικού σταθμού, πρώην ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων και έγινε αναπαραγωγή  στον τοπικό τύπο. Ισχύει όμως η δήλωση ότι δεν μπορεί η πληρότητα του στρατοπέδου να αγγίζει το 400% όταν οι ακριτικές μονάδες είναι υποστελεχωμένες.
 Εδόθη δε εντολή να ερευνηθούν τα “αιτήματα” που υπεβλήθησαν στο παρελθόν από αρχές και παράγοντες για εξυπηρέτηση ρουσφετιών. Είναι ξεκάθαρο ότι τα ρουσφέτια τελείωσαν. Όλοι οι Έλληνες πολίτες υπηρετούν ισότιμα”.Αυτό το τελευταίο προφανώς αφορά την περίοδο διακυβέρνησης Σαμαρά.
Τελος επισημαίνεται ότι “όπως ενημερώθηκαν και οι Βουλευτές του νομού που επικοινώνησαν με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας ισχύουν οι δηλώσεις του που έγιναν ήδη από τον Μάρτιο του 2015 για την Πτέρυγα Αεροπορικής Εκπαίδευσης 120 ΠΕΑ που εξελίσσεται σε Διεθνές Κέντρο Αεροπορικής Εκπαίδευσης”.