18.6.16

Θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω! Φωτορεπορτάζ από την μεγαλειώδη εκδήλωση στην Χαλκίδα



Εκατοντάδες Εθνικιστές κατέκλυσαν την κεντρική αίθουσα ξενοδοχείου στην Χαλκίδα όπου πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για τον πρωτογενή τομέα ως βάση ανάπτυξης της εθνικής οικονομίας.










Σε μια περίοδο όπου τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου και δη η Νέα Δημοκρατία - την οποία οι δημοσκοπήσεις παρουσιάζουν να προηγείται - πραγματοποιούν εκδηλώσεις μπροστά σε άδειες καρέκλες, η Χρυσή Αυγή γεμίζει ασφυκτικά αίθουσες και πλατείες σε όλη την Ελλάδα.





Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη με πλήρες σχέδιο για ανάταξη της ελληνικής οικονομίας, μέσω της αναδιάρθρωσης του πρωτογενούς τομέα και - κυρίως - μέσω μίας γεωπολιτικής στροφής προς την Ρωσία.





Η παρακμή και η περιθωριοποίηση της χώρας που προκάλεσαν οι κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μπορούν να ανατραπούν μόνο μέσω μίας αληθινά εθνικής διακυβέρνησης με πυρήνα το εθνικιστικό κίνημα της Χρυσής Αυγής.







Στην εκδήλωση που έσφυζε από Εθνικιστικό Παλμό μίλησαν ο βουλευτής Βοιωτίας, Ευάγγελος Καρακώστας, ο βουλευτής Ευβοίας, Νίκος Μίχος, ο ευρωβουλευτής Στρατηγός Γ. Επιτήδειος, ο βουλευτής Αττικής, Ηλίας Κασιδιάρης και ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος.



Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου ξεκαθάρισε πως την ίδια ώρα που η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ξεπουλά την Πατρίδα μας σε διεθνείς τοκογλύφους και λαθρομετανάστες, η μοναδική διέξοδος είναι η ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα.



Παράλληλα, τόνισε πως η ολοένα αυξανόμενη δυναμική της Χρυσής Αυγής σε όλη την Επικράτεια είναι μήνυμα όλων των αφυπνισμένων Ελλήνων πως θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω!



Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με άπαντες τους συγκεντρωμένους σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.



Περισσότερες φωτογραφίες:










Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου