19.6.16

ΈΚΤΑΚΤΟ: Βρέθηκε νεκρό το αγοράκι που αγνοούνταν στο φαράγγι του Βουραϊκού


Βρέθηκε νεκρό το 9χρονο αγοράκι που χάθηκε ξαφνικά από τα μάτια των γονιών του το μεσημέρι της Κυριακής, ενώ έκαναν πεζοπορία στο φαράγγι του Βουραϊκού.
Ο 9χρονος που έπεσε αγνοούνταν στη θέση «σιφόνι» βρέθηκε νεκρό. Άνδρες της ΕΜΑΚ κάνουν προσπάθειες να ανασύρουν τη σωρό ενώ τρένο του οδοντωτού βρίσκεται στο σημείο για να το μεταφέρει στα Νιάματα όπυ και περιμένει ασθενοφόρο.
Επίσημη ανακοίνωση ακόμα δεν υπάρχει εως ότου λήξη η επιχείρηση
Παρ όλη την μεγάλη κινητοποίηση ΕΜΑΚ, Αστυνομίας, πυροσβεστικής υπηρεσίας δυστυχώς δεν σώθηκε...
Η Πυροσβεστική είχε πέσει στη μάχη για τον εντοπισμό του παιδιού με δύτες (για να ερευνήσουν το ποτάμι), αναρριχητές (για να ερευνήσουν στα απόκρημνα βράχια) και πυροσβέστες που γνωρίζουν καλά την περιοχή.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν οι γονείς του εννιάχρονου που έκαναν μαζί του πεζοπορία, ο μικρός περπατούσε σε μικρή απόσταση από εκείνους και τα δύο αδέλφια του και μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα τον έχασαν από το οπτικό τους πεδίο.
Το παιδί έπεσε από μία γέφυρα, από ύψος περίπου 15 μέτρων, κοντά στις γραμμές του οδοντωτού σιδηροδρόμου, σε ένα εξαιρετικά στενό και επικίνδυνο πέρασμα, όπου οι πεζοπόροι περνούν πατώντας πάνω από λαμαρινόφυλλα. Στο ίδιο σημείο, μάλιστα, πριν από περίπου ένα χρόνο είχε σημειωθεί άλλο ένα ατύχημα, που είχε ως συνέπεια τον τραυματισμό μιας τριαντάχρονης γυναίκας.
Οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί λίγο πιο πάνω από τη θέση «Δικαστήρια» στο 7ο-8ο χλμ. της σιδηροδρομικής γραμμής του οδοντωτού.
Μετά από αρκετές ώρες αναζήτησης, εκφράζονται φόβοι ότι το παιδί έχει χαθεί σε χείμαρρο, σε «σιφώνι», όπως το λένε οι ντόπιοι, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει και δύτες.
f1
f4
pronews