17.5.16

Οι "μετριοπαθείς" κατά τη Δύση ισλαμιστές του FSA εκτελούν εν ψυχρώ Κούρδισσες μαχήτριες


Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δείχνει τη στιγμή που οι Τουρκόφιλοι YPJ της Συρίας με σφαίρες στο σώμα αρχικά και μετά στο κεφάλι.

Είναι οι “μετριοπαθείς” κατά τη Δύση ισλαμιστές που θέλουν το καλό της Συρίας. Αυτοί που υποστήριζαν οι ΗΠΑ εξοπλίζοντας τους και δίδοντας τους χρήματα για να ανατρέψουν τον Άσαντ και αργότερα παρέδωσαν τη σκυτάλη στην Τουρκία και στη Σαουδική Αραβία να τους υποθάλπουν και να τους δίδουν όπλα κατά του Συριακού Στρατού και του ορθόδοξου λαού της χώρας.
Δεν διαφέρουν σε τίποτα από τους ισλαμιστές του ISIS, που έχουν προκαλέσει απίστευτες φρικαλεότητες στη Συρία και στο Ιράκ και βρίσκονται σε αγαστή συνεργασία πολεμώντας κατά του Στρατού του Άσαντ και προσπαθώντας να αποτρέψουν την ανακατάληψη των συριακών εδαφών από τις δυνάμεις που στηρίζουν τον Σύρο ηγέτη.
Εκπρόσωποι του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA) επίσης συμμετέχουν με αντιπροσώπους τους και στις ειρηνευτικές συνομιλίες για την Συρία υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, επειδή το θέλησαν οι Αμερικανοί, αλλά την ίδια στιγμή αποκλείστηκαν οι Κούρδοι της Συρίας γιατί έθεσε βέτο η Τουρκιά.
Οι συνομιλητές λοιπόν στον ΟΗΕ είναι αυτοί που πυροβολούν τις αιχμάλωτες Κούρδισσες και τις σκοτώνουν στο δωμάτιο που τις κρατούν γιατί αυτές αρνούνται να αποκαλύψουν θέσεις των Κούρδων συμμάχων τους.
Στα βίντεο φαίνεται να σκοτώνουν την πρώτη γυναίκα, στη συνέχεια να πυροβολούν και τη δεύτερη, η οποία πέφτει τραυματισμένη στο πάτωμα και ικετεύει για τη ζωή της, πριν την αποτελειώσουν.
pronews