28.5.16

Γραφείο τελετών “παροτρύνει” τους οδηγούς να παίζουν με τα κινητά τους!


Μία πρωτότυπη διαφήμιση έκανε την εμφάνισή της στους δρόμους του Τορόντο την προηγούμενη εβδομάδα.
 Η λιτή επιγραφή παρότρυνε τους οδηγούς, να γράφουν στα κινητά τους καθώς οδηγούν, στο πλαίσιο της μακάβριας διαφημιστικής καμπάνιας του γραφείου κηδειών Wathan Funeral Home.
 Όμως τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς έτσι. Οι εξοργισμένοι πολίτες που δοκίμασαν να επισκεφτούν το site του γραφείου τελετών για να διαμαρτυρηθούν, αντί για πακέτα προσφορών, έπεφταν πάνω στο παρακάτω μήνυμα:

perierga.gr - Γραφείο τελετών παροτρύνει τους οδηγούς να παίζουν με τα κινητά τους!
«Μπήκατε εδώ επειδή διαβάσατε την πινακίδα «Text and drive» και πιθανότατα θέλετε να μας πείτε πόσο φρικτοί άνθρωποι είμαστε που ξεκινήσαμε μία τέτοια καμπάνια.
 Και έχετε δίκιο: θα ήταν απαράδεκτο για ένα γραφείο κηδειών να λειτουργεί κατ’ αυτόν τον τρόπο αλλά εμείς δεν είμαστε γραφείο κηδειών. 
Απλώς προσπαθούμε να πείσουμε τους Καναδούς να σταματήσουν να ασχολούνται με τα τηλέφωνά τους την ώρα που οδηγούν – μια συνήθεια που φέτος στοίχισε την ζωή σε περισσότερους ανθρώπους σε αυτοκινητικά δυστυχήματα απ’ ότι η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. 
Και αυτό θα έπρεπε να σας εξοργίζει πιο πολύ από την διαφημιστική μας πινακίδα».  Οπότε στην περίπτωση αυτή ο σκοπός αγιάζει τα μέσα…

http://perierga.gr/