10.5.16

Καμμένος: Πετύχαμε την έξοδο της Ελλάδας από τα Μνημόνια


“Η κυβέρνηση πέτυχε την έξοδο της Ελλάδας από τα Μνημόνια”, τόνισε ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, εξερχόμενος από το Υπουργικό Συμβούλιο, επισημαίνοντας ότι “ξεκινάνε καλύτερες μέρες για τον Ελληνικό λαό. Ξεκινά η ανάπτυξη”.
“Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, με εντολή του ελληνικού λαού, από την πρώτη στιγμή στηρίξαμε και εμπιστευτήκαμε τον Αλέξη Τσίπρα και συμμετείχαμε σε αυτή την κυβέρνηση εθνικής συμφιλίωσης.

Υποστήκαμε και εμείς, όπως και όλη η κυβέρνηση, το μεγαλύτερο πόλεμο που έχουν υποστεί ποτέ κοινοβουλευτικό κόμμα και κυβέρνηση.
Επιμείναμε στις θέσεις μας, διαπραγματευτήκαμε και πετύχαμε την έξοδο της Ελλάδος από την εποχή των Μνημονίων και των δανειστών. Δικαιωθήκαμε για τη στήριξη της πολιτικής που δίνει μια νέα ώθηση στην Ελλάδα.
Ξεκινούν καλύτερες μέρες για τον ελληνικό λαό. Μετά τη συμφωνία της 24ης Μαΐου ξεκινούν η ανάπτυξη, οι επενδύσεις, η μείωση της ανεργίας.
Ήρθε η ώρα πλέον να καταλάβουν όλοι εκείνοι οι μηχανισμοί που έστησε η παρανομία και η διαπλοκή ότι για αυτούς η μεταπολίτευση τελείωσε.
Ο ελληνικός λαός απαλλαγμένος από το χθες, προχωρά στο αύριο, με την εμπιστοσύνη των εταίρων μας, για καλύτερες μέρες.
Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων που στήριξε την κυβέρνηση σε όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο και να υποσχεθώ ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα παραμείνουμε το αναγκαίο καλό”, είπε ο Καμμένος.
http://ysterografa.gr/