12.5.16

Η επικίνδυνη “συμπόνια” ξένων μαχητών στη Τουρκία και ξένων διαδηλωτών στην Ελλάδα


Της ΛΙΑΝΑΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΟΥ
 Οι 14 συλληφθέντες στα έκτροπα που προκλήθηκαν στο συλλαλητήριο της Αθήνας την  Κυριακή, την ώρα που ψηφιζόταν στη Βουλή το ασφαλιστικό και το φορολογικό νομοσχέδιο, ήταν αλλοδαποί! Αναλυτικά  4 Γερμανοί, 2 Γάλλοι, 1 Αυστραλός, 1 Ουκρανός, 1 Ολλανδός και 3 Πολωνοί.
Τι γύρευαν οι άνθρωποι αυτοί σε ένα συλλαλητήριο διαμαρτυρίας των Ελλήνων πολιτών για τα δυσβάσταχτα μέτρα που θα τους επιβληθούν;

Ασφαλώς δεν ήρθαν από συμπόνια  .Δεν ήρθαν για να συμπαρασταθούν σε ένα λαό που υποφέρει τα πάνδεινα.  Ήρθαν για να προκαλέσουν επεισόδια. Δεν φτάνουν δηλαδή όσα κακά μας έκαναν τώρα θέλουν να μας αιματοκυλήσουν.
Από την άλλη διαβάζοντας ένα αποκαλυπτικό άρθρο του Soner Yalcin στην εφημερίδα  Sozcu  πληροφορούμαστε ότι πολλοί  αλλοδαποί πολεμούν  μαζί με τους άνδρες του ΡΚΚ .  Ενδεικτικά αναφέρονται τα ονόματα των Γερμανών  Gunter Helsten, Kevin Jocachim, Ivana Hoffmann, του Βρετανού Erik Scurfiel , της Αμερικανίδας  Smantha Jay, του Ισραηλινού Gillian Rosenberg.
Ασφαλώς όλοι αυτοί δεν είναι μισθοφόροι, ούτε συναγωνιστές των Κούρδων. Όλοι αυτοί εργάζονται για την ολοκλήρωση οργανωμένων σχεδίων όχι, βέβαια των λαών, αλλά ιδιοτελών συμφερόντων.
Φοβάμαι τις δυνατότητες κακίας του ανθρωπίνου νου. Φοβάμαι αυτούς που ξεσηκώνουν δυστυχισμένους ανθρώπους με ανειλικρινείς υποσχέσεις.
Φυσικά στην πολιτική δεν υπάρχει εντιμότητα. Ένας πολιτικός, όμως , πρέπει να έχει την ικανότητα να προβλέπει αυτά που έρχονται και να έχει την ευστροφία να τα αντιμετωπίσει. Δεν μπορεί να έχει αυταπάτες. 
Πληροφορηθήκαμε ότι οι “φίλοι”  μας οι Γερμανοί σκέπτονται να εγκαταστήσουν τους πρόσφυγες  στα νησιά μας.  Προσοχή, λοιπόν, στις αυταπάτες και τους ρομαντικούς οραματισμούς. Στόχος είναι η αρπαγή των νησιών μας για εξυπηρέτηση πολλών και ποικίλων συμφερόντων. Ας μην ξεχνάμε το όραμα του Οζάλ που έλεγε ότι θα κατακτήσει τα νησιά μας στέλνοντας ανθρώπους να τα κατοικήσουν χωρίς να ρίξει ούτε μια τουφεκιά.
Πριν κάνουν το παραμικρό, όσο ανθρωπιστές και αν ισχυρίζονται πως είναι, ας διαβάσουν το διεθνές δίκαιο τι λέει για τον αυτοπροσδιορισμό και την αυτοδιάθεση  των ανθρωπίνων ομάδων.
Κάποτε ο Στεργιάδης είπε σε έναν αμερικανό διπλωμάτη  “Δεν πρέπει κανείς να μάθει… ούτε να καταλάβει το παραμικρό…”.   Έτσι κατάφερε να καταστρέψει τον Μικρασιατικό Ελληνισμό.  Οι εποχές άλλαξαν όλοι ξέρουν και καταλαβαίνουν για αυτό τα σχέδια ολοκληρώνονται  βήμα- βήμα για να συμπληρωθεί η τελική εικόνα.
Militaire.gr
Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνει η Τουρκία, αλλά οι εδώ συλληφθέντες θα έπρεπε να είχαν "ξεράσει" ποιος τους πληρώνει  για να κάνουν αυτά που κάνουν, εκτός εάν εκτελούν εντολές κρατικής Υπηρεσίας.... 
Η δικαιολογία ότι δεν "μιλάνε" είναι αστεία, στο κάτω κάτω κανείς δεν τους ρωτά αν θέλουν να μιλήσουν...
Οι πολλές ευγένειες και οι "τύποι", όταν πρόκειται για θέματα Εθνικής Ασφαλείας πρέπει να παραμερίζονται.
Juan