7.5.16

Χριστοφιλοπούλου: Έπεσε το τελευταίο φύλλο συκής του λαϊκιστή βασιλιά Τσίπρα!


Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Εύη Χριστοφιλοπούλου με αφορμή το φορολογικό και ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

Μεταξύ άλλων είπε:

Για το φορολογικό
Με τροπολογία της νύχτας μειώνεται το αφορολόγητο στα 8.636€!
Μόνο δεσμώτης θα μπορούσε να είχε συμφωνήσει την τροπολογία που κατέθεσε ο κ. Τσακαλώτος για το αφορολόγητο! Ο ίδιος διαβεβαίωνε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να μειωθεί έτι περαιτέρω το αφορολόγητο. Τόσο μεγάλος διαπραγματευτής είναι…
Έπεσε το τελευταίο φύλλο συκής του γυμνού, λαϊκιστή βασιλιά Τσίπρα!
Από τις καταλήψεις σε ρεσάλτο και από ρεσάλτο Πρωθυπουργός!
Θα φορολογούσαν δήθεν το μεγάλο πλούτο άλλα με το νομοσχέδιο αυτό τσακίζουν τα μικρά και μεσαία εισοδήματα!
Ας μας δείξουν έστω μία διάταξη που να στοχεύει στο μεγάλο πλούτο.
Επιδρομή στη μεσαία τάξη και στους ελεύθερους επαγγελματίες:
  • Κάθε χιλιάρικο πάνω από 20.000 θα έχει φόρο 34% (29% η κλίμακα και 5% η εισφορά αλληλεγγύης).
  • Κάθε χιλιάρικο πάνω από 30.000 θα έχει φόρο 43,5% (37% κλίμακα και 6,5% εισφορά αλληλεγγύης).
  • Κάθε χιλιάρικο πάνω από 40.000 θα έχει φόρο 52,5% (45% κλίμακα και 7,5% εισφορά αλληλεγγύης).
Πρώτη φορά «αριστερά», επιδρομή στα καφενεία του χωριού και το μικρό μπακαλικάκι.Εκεί που ο κόσμος κουβεντιάζει… Στόχος τους μάλλον είναι να κλείσουν τα μικρά καφενεία και να μην κουβεντιάζει κανείς στα χωριά για τα έργα και τις ημέρες τους… Θέλουν να μην μιλάει κανείς, θέλουν «μούγκα»!
Επιδρομή στις επιχειρήσεις! Αυξάνεται ο φόρος από 26% σε 29% για τις μικρές επιχειρήσεις.
Με ένα άρθρο και δύο τροπολογίες ο φορολογικός λογαριασμός ανέρχεται στα 2 δις!Πλήρης καταρράκωση κάθε δημιουργικής και επιχειρηματικής δύναμης σε αυτό τον τόπο!
Για το ασφαλιστικό
Είναι έκτρωμα! Είναι αντιασφαλιστικό!
Καταργεί κάθε έννοια ανταποδοτικότητας εισφορών – παροχών!
Δεν εξασφαλίζει το μέλλον του ασφαλιστικού και τις συντάξεις των νέων! Σε λίγο καιρό θα χρειάζεται νέα επιδρομή!
Το δημοσιονομικό πρόβλημα που δημιούργησε η καταστροφική διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έρχονται τώρα να λύσουν με το ασφαλιστικό!
Ο λογαριασμός Τσίπρα-Καμμένου ανέρχεται στα 2,2 δις ευρώ!
Ο Πρωθυπουργός μοίρασε παρτίδες σανού!
1η παρτίδα σανούΥπήρξε διεξοδικός διάλογος…    Ήδη από τον Νοέμβριο που η κυβέρνηση έδωσε στη δημοσιότητα το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων εμείς καταθέσαμε δημόσια την πρότασή μας και καλέσαμε όλους τους φορείς να τοποθετηθούν και το Υπουργείο να κάνει διάλογο. Επέλεξε, όμως, το κρυφτούλι και διέρρεε στα ΜΜΕ εκδοχές της τελικής πρότασης που είδε το φως της δημοσιότητας τον Ιανουάριο.
Δεν ήταν διάλογος αυτό που έκανε ο κ. Τσίπρας όταν η Ελλάδα καιγόταν, οι δρόμοι ήταν αποκλεισμένοι και λίγο πριν κλείσουν τα σύνορα λόγω προσφυγικού, να καλέσει τους φορείς στο Μαξίμου για μασάζ, με προκλητική αγνόηση της ΓΣΕΕ.
Είναι βαθιά διχαστικοί και πρώτα απ’ όλους ο κ. Τσίπρας.  Θέλουν να πολώσουν, να διχάσουν και να εξισώσουν όλα προς τα κάτω!
2η παρτίδα σανούΔεν θα μειωθούν ούτε 1 ευρώ οι κύριες συντάξεις, δεν θα πειραχτεί η συντριπτική πλειοψηφία των επικουρικών, δεν θα περικοπεί ούτε ευρώ από τη συντριπτική πλειοψηφία των συνταξιούχων…
Όλες οι συντάξεις όσων υποβάλλουν αιτήσεις από Δευτέρα θα μειωθούν 15%-35%!
Παραδείγματα:
  • Εργαζόμενος ΙΚΑ με μισθό 1500 € θα ελάμβανε πλήρη σύνταξη 1102€, ενώ με το ν/σ θα λάβει 956€ (μείωση 13,24 %)
  • Δημόσιος Υπάλληλος ΠΕ με 35 έτη υπηρεσίας θα ελάμβανε 1220€, ενώ με το νέο ν/σ θα λάβει 886€ (μείωση 27,37 %)
Είναι ψέμα ότι η εθνική σύνταξη θα αντικαταστήσει το ΕΚΑΣ!
Παράδειγμα:
Συνταξιούχος του ΙΚΑ που αποχώρησε στο 65ο έτος της ηλικίας του με πλήρη σύνταξη και χωρίς άλλα εισοδήματα σήμερα λαμβάνει 716€ κύρια, επικουρική και ΕΚΑΣ. Με τις νέες ρυθμίσεις θα λαμβάνει μόλις 514€ και αυτά εάν έχει συμπληρώσει 20 έτη ασφάλισης και όχι 15. Το εγγυημένο εισόδημα λοιπόν ενός χαμηλοσυνταξιούχου μειώνεται κατά 28%.
Τα 384€ της εθνικής σύνταξης είναι ο φερετζές της κυβέρνησης, διότι για 15 χρόνια ασφάλισης αυτή θα είναι 345€. Είναι τόσο μεγάλοι διαπραγματευτές που και εκεί υποχώρησαν!
Για τις Τροπολογίες που κατέθεσε η Δημοκρατική Συμπαράταξη
  • Οι αγρότες πληρώνουν επίσης το μάρμαρο! Επειδή η κυβέρνηση δεν τηρεί όσα τους υποσχέθηκε, εμείς καταθέσαμε Τροπολογία για διατήρηση του ΟΓΑ και για διατήρηση των μικρών καφενείων στον ΟΓΑ και ζητούμε από όλα τα κόμματα να τη στηρίξουν!
  • Οι πενιχρές εκπτώσεις για τις ασφαλιστικές εισφορές δεν αφορούν όλους. Καταθέσαμε Τροπολογία ώστε να συμπεριληφθούν οι έμποροι και οι βιοτέχνες.
Με αυτό το ασφαλιστικό δημιουργούνται ισχυρά κίνητρα φοροδιαφυγής και εισφοροδιαφυγής!
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ καταδικάζει τη νέα γενιά, τσακίζει τα μεσαία και μικρά εισοδήματα και κάνει επιδρομή σε ό,τι πιο δημιουργικό και παραγωγικό διαθέτει η χώρα! 
 Δεν θα τους αφήσουμε να κάνουν την Ελλάδα Βενεζουέλα! Θα αντισταθούμε!
 Ώδινεν ΣΥΡΙΖΑ και έτεκεν ΤΕΡΑΣ!

http://ysterografa.gr/