15.5.16

Τουρκικά “διόδια” στο Αιγαίο! Ο χάρτης των 7 περιοχών που θέλουν να δεσμεύσουν από αύριο


Οι Τούρκοι στήνουν…διόδια στο Αιγαίο λες και είναι ιδιοκτησία τους! Οι περιοχές που απαιτούν να δεσμέυουν για την άσκηση με την επωνυμία ΛΕΥΚΗ ΘΥΕΛΛΑ (BEYAZ FIRTINA-16) προκαλούν. Κι επειδή με τα γραπτά ίσως να μην γίνεται κατανοητό το μέγεθος των προκλήσεών τους, παρουσιάζουμε το χάρτη ο οποίος απεικονίζει ακριβώς  την εικόνα που επιχειρούν να επιβάλλουν στο Αιγαίο . Όπως φαίνεται αν ενεργοποιήσουν και τις επτά περιοχές η Χίος …μας αποχαιρετά.Τις τέσσερις τις έχουμε εγκρίνει υπό προϋποθέσεις που οι Τούρκοι δεν έχουν σκοπό να τηρήσουν.


xartes_aigaio
Προφανώς δεν είνα τυχαίες οι ενέργειες των Τούρκων.Στην Αθήνα κάποιοι επίσης θα πρέπει να σταματήσουν να…πανηγυρίζουν ότι όλα τα πράττουν σωστά,επειδή έκαναν το αυτονόητο εκδίδοντας ΝΟΤΑΜ. Όση ψυχραιμία χρειάζεται για να αντιμετωπιστεί η τουρκική προκλητικότητα,άλλη τόση σοβαρότητα απαιτείται.Γι΄αυτό ας προσπαθήσουν να σκεφτούν πως θα εμποδίσουν την Τουρκία να ολοκληρώσει την πρόκληση κι ας αφήσουν την αναζήτηση ευσήμων.
Δεν θα είναι εύκολη η εβδομάδα που ξεκινά αύριο αν οι Τούρκοι έχουν αποφασίσει να προκαλέσουν σ΄ αυτές τις επτά περιοχές.
Militaire.gr