24.5.16

ΑΠΕΝΕΜΗΘΗΣΑΝ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ 2016 (φωτογραφίες)


     Ο Σύνδεσμος Θεσσαλονικέων της Αθήνας, σε μιά λαμπρή και επίσημη τελετή που πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία στο ξενοδοχείο "Μεγάλη Βρεττανία" στις 18/5/2016, απένειμε και φέτος τα βραβεία  “Θεσσαλονικέων Επιχειρείν”  σε δύο διακεκριμένες επιχειρηματικές προσωπικότητες της χώρας που κατάγονται από τη Βόρειο Ελλάδα.



  

Το πρώτο δόθηκε στον επιχειρηματία κ.Παντελή Παντελιάδη (Μετρό Cash and Carry ΑΕΒΕ, Bιομηχανία Γαλακτοκομικών προϊοντων Ήπειρος ΑΕ, εισαγωγική Optima SA, Σούπερ Μάρκετς "Μy market" για την πολύχρονη και επιτυχημένη επιχειρηματική ( και όχι μόνο ) δράση του και το δεύτερο στην ιδρύτρια  του μοναδικού περιοδικού γυναικείας επιχειρηματικότητας σε Ελλάδα και Κύπρο "Business Woman.gr" κ. Δήμητρα Τοιχομίδου - Χατζηπανταζή.




   Στην εκδήλωση που τελούσε υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Μακεδονίας - Θράκης, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης, κεντρική ομιλήτρια ήταν η Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά με θέμα "Σχέσεις Κράτους και Επιχειρηματικότητας, Ένα νέο συμβόλαιο προς την Ανάπτυξη". Το πρόγραμμα της εκδήλωσης παρουσίασε ο συγγραφέας – δημοσιογράφος Γιώργος Σκαμπαρδώνης και τα βραβεία απένειμαν η πρόεδρος του ιστορικού Συνδέσμου Θεσσαλονικέων Αθήνας κ. Εριέττα Καραγιάννη - Χαμηλοθώρη  μαζί με την Υφυπουργό Εσωτερικών κ.Μ. Κόλλια -Τσαρουχά και τον πρώην Υπουργό κ. Χρήστο Φώλια. 
   Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν  γνωστοί Αθηναίοι και Θεσσαλονικείς επιχειρηματίες όπως οι κυρίες και οι κύριοι και Λ. Εμφιετζόγλου, Λόλα Στράτου, Λ. Σιδηρόπουλος, Χρ. Πιρπιρής , Α. Τζιρακιάν, Β. Βασιλειάδης, Τζών Πολυδωρόπουλος, Χ. Ευθυμίου, Χρ. Λιάκος, Π. Τζελάλης καθώς και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιοτεχνών και Βιομηχάνων Παρακιφήσιων Περιοχών κ. Π. Κάγκαλος κ.α.


   Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης Dr. Π. Κανέλλης με την σύζυγό του Εύα , η Πρόεδρος των Ανατόλιανς Αθήνας κα. Ερασμία Παπαδοπούλου και μέλη του Δ.Σ., καθώς επίσης και εκπρόσωποι του Κοινοβουλίου, όπως   οι κ.κ. βουλευτές και πρώην Υπουργοί κ. Σοφία Βούλτεψη, κ. Σταύρος Καλαφάτης και κ.Κώστας Γκιουλέκας  ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας κ. Αντώνης Γυφτόπουλος, ο πρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Επικοινωνίας κ. Ντίνος Κωστόπουλος, οι δημοσιογράφοι  κ. Κώστας Τσαρούχας και κ. Έμμυ Λιβανίου και πολλοί επιχειρηματίες και μέλη του Συνδέσμου Θεσσαλονικέων που δραστηριοποιούνται στην Αθήνα.



Λεζάντες φωτογραφιών:
001 H ιδρύτρια του BUSINESS WOMAN κ. Δήμητρα Τοιχομίδου - Χατζηπανταζή μαζί με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Κέντρου Επικοινωνίας κ. Ντίνο Κωστόπουλο.

008 Η κ. Δήμητρα Τοιχομίδου - Χατζηπανταζή με τον  Λάζαρο Τοιχομίδη.

0011 Η πρόεδρος του Συνδέσμου Θεσσαλονικέων Αθήνας κ. Εριέττα Καραγιάννη - Χαμηλοθώρη, μαζί με την βραβευθείσα ιδρύτρια του BUSINESS WOMAN κ. Δήμητρα Τοιχομίδου - Χατζηπανταζή, τον πρόεδρο του Ελληνικού Κέντρου Επικοινωνίας κ. Ντίνο Κωστόπουλο, την  κ. Ανθούλα Σαραφαντώνη, τον κ. Λάζαρο Τοιχομίδη και τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας κ. Αντώνη Γυφτόπουλο.


0110    Η βραβευθείσα με το "ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ 2016" ιδρύτρια του μοναδικού περιοδικού - portal γυναικείας επιχειρηματικότητας σε Ελλάδα και Κύπρο  BUSINESS WOMAN κ. Δήμητρα Τοιχομίδου - Χατζηπανταζή.

136   Η Πρόεδρος του Συνδέσμου Θεσσαλονικέων Αθήνας κ. Εριέττα Καραγιάννη - Χαμηλοθώρη μαζί με την Υφυπουργό Εσωτερικών κ. Μαρία Κόλλια - Τσαρουχά και την ιδρύτρια του περιοδικού BUSINESS WOMAN κ. Δήμητρα Τοιχομίδου - Χατζηπανταζή. 

149     Η Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Μαρία Κόλλια - Τσαρουχά με τους τιμώμενους Παντελή Παντελιάδη και Δήμητρα Τοιχομίδου - Χατζηπανταζή, πλαισιωμένοι με την Πρόεδρο του Συλλόγου Θεσσαλονικέων Αθήνας κ. Εριέττα Καραγιάννη - Χαμηλοθώρη κι τον πρ. Υπουργό κ. Χρήστο Φώλια.

157 Η κ. Βασιλική Λιάφου, ο κ. Λάζαρος Τοιχομίδης, η κ. Δήμητρα Τοιχομίδου - Χατζηπανταζή, η πρ. Υπουργός κ. Σοφία Βούλτεψη και η κ. Πάρη Ράπτη-Λύρα. 

162 Η τιμηθείσα με το βραβείο " Θεσσαλονικέων Επιχειρείν 2016" κ. Δήμητρα Τοιχομίδου - Χατζηπανταζή.

166 Η κ. Πάρη Ράπτη - Λύρα, η κ. Δήμητρα Τοιχομίδου - Χατζηπανταζή και ο κ. Ντίνος Κωστόπουλος.