14.4.16

Η “καταδρομική” άσκηση για την Ειδομένη και τις Οινούσσες! Φωτογραφίες


Η στολή παραλλαγής που επέλεξε να φορέσει ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος για να μεταβεί στις περιοχές όπου εξελίχθηκε η άσκηση της Δύναμης Ταχείας Επέμβασης έχει γίνει από ο πρωί κορυφαίο θέμα συζήτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ,στο διαδίκτυο αλλά και στα “παραδοσιακά ΜΜΕ”.
Η άσκηση που διέταξε τα ξημερώματα ο Καμμένος και ο Α/ΓΕΕΘΑ επί της ουσίας ήταν ένα μήνυμα σ΄ όσα συνέβησαν πριν από μερικές ημέρες στα ελληνοσκοπιανά σύνορα και σ΄ όσα εξελίσσονται στο Αιγαίο με την ασυγκράτητη Τουρκία να προκαλεί κάθε μέρα με όλο και μεγαλύτερη ένταση.

Σήμερα είχαμε ακόμη έξι υπερπτήσεις στις Οινούσσες όπως και χθες. Εξαιρετικά σοβαρό είναι και το επεισόδιο που αποκάλυψε το Militaire.gr με τουρκικό πλοίο να στοχεύει σκάφος του Λιμενικού Σώματος.
Αρκεί η άσκηση για να αναχαιτιστεί η τουρκική επιθετικότητα. Όχι αλλά είναι ένα πρώτο μήνυμα ότι η λεγόμενη “στρατηγική ψυχραιμία” δεν μπορεί να είναι ανεξάντλητη. Η κυβέρνηση πρέπει να καταλάβει ότι η κατάσταση στο Αιγαίο είναι εξαιρετικά σοβαρή. Όλη η κυβέρνηση εννοούμε…
Οι φωτογραφίες από την άσκηση της Δύναμης Ταχείας Επέμβασης.





Militaire.gr