22.4.16

Τσίπρας: Δεν θα ανεχτούμε ενέργειες που αμφισβητούν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. (Ακολουθεί σχόλιο)


«Η Ελλάδα δεν πρόκειται να ανεχτεί οποιεσδήποτε τέτοιες ενέργειες που αμφισβητούν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα», τόνισε ο κ. Τσίπρας, που αναφέρθηκε στο ρόλο του ΝΑΤΟ στο προσφυγικό, ενώ μίλησε και για τα εμπόδια στη συνεργασία με την Τουρκία.
Συνάντηση με τον  γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, είχε ο Αλέξης Τσίπρας στο Μαξίμου.
Στις δηλώσεις του ο Πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα στην Τουρκία, με αφορμή τις παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου μας.


Είπε  μεταξύ άλλων ο Πρωθυπουργός:
«Η Ελλάδα έχει κεντρικό ρόλο στην αντιμετώπιση του Προσφυγικού. Η δραστηριοποίηση του ΝΑΤΟ στον εντοπισμό των διακινητών και η υποβοήθηση των Τουρκικών Αρχών με σεβασμό στο διεθνές δίκαιο είναι σημαντική
Καταβάλουμε προσπάθειες ώστε η νατοϊκή δράση να συμβάλει στην αντιμετώπιση της κρίσης και στην ανάπτυξη κλίματος συνεργασίας με τη γείτονα.
Τα εμπόδια προκύπτουν από μονομερείς αξιώσεις που εκφράζονται και με αύξηση της παραβατικής πτητικής δραστηριότητας στον εναέριο χώρο μας.
Επεσήμανα, ακόμα, ότι θεωρούμε αναγκαία τη διατήρηση ανοικτών διαύλων με τη Ρωσία, ώστε να διευκολυνθεί η κατανόηση των εκατέρωθεν απόψεων».
http://ysterografa.gr/
___________________________________
ΣΧΟΛΙΟ:
Πότε σκοπεύετε κ. Τσίπρα να μην "ανεχθείτε ενέργειες που αμφισβητούν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα" ;
 Μετά το...Πάσχα, μετά το καλοκαίρι, μετά τις...εκλογές ή καθ ύπνον;
Γιατί μέχρι σήμερα έχετε δώσει την εικόνα κράτους  "εισέλθετε κύνες, αλέστε και αλεστικά μην καταβάλετε", όπερ μεθερμηνευόμενον: "μπήτε σκυλιά ...κ.λπ."
 Έχετε γελοιοποιήσει τη χώρα επιτρέποντας στους  λιποτάκτες και  λαθρομετανάστες να ανοιγοκλείνουν εθνικές οδούς, σιδηροδρομικές γραμμές, επαρχιακούς δρόμους, να βρωμίζουν και να καταστρέφουν ότι βρουν  μπροστά τους σαν σμήνη ακρίδων σε αγρό και να διεκδικούν και...δικαιώματα από πάνω, γιατί έτσι λένε (τάχα) οι διεθνείς συνθήκες, τις οποίες όμως, κανένα άλλο κράτος δεν εφαρμόζει, εκτός από το .....  δικό μας, που παριστάνει το Super ανθρωπιστικό και το super νόμιμο! 
Φυσικά η ηλιθιότητα χαρακτηρίζει όλους αυτούς που σε επίδειξη κομματικής συμμόρφωσης ή "ψευτοανθρωπισμού"  κάλεσαν οι ίδιοι τους λάθρο να έλθουν στην Ελλάδα!!!
Αλήθεια που ήταν -και που είναι- ο ανθρωπισμός τους όταν αυτοκτονούσαν χιλιάδες 'Ελληνες και πολλές χιλιάδες άλλοι εκοιμούντο  (και κοιμούνται ακόμα) κάτω από γέφυρες, άστεγοι και νηστικοί, χωρίς καμία κρατική βοήθειας (πλην της Εκκλησίας, στην οποία χρωστούν την μέχρι σήμερα επιβίωσή τους) εξ αιτίας ικανού αριθμού κλεφτών, λωποδυτών  και ξένων πρακτόρων που επί σειρά ετών διατηρούσαν κυβερνητικούς θώκους και κατέστρεψαν την Ελλάδα; 
Και εσείς που προεκλογικά τάξατε λαγούς με...άμφια, τι πράξατε για να διορθώσετε τα αισχρώς κείμενα; Πόσους πολιτικούς κλέφτες βάλατε στη φυλακή;  Και τώρα μετά από τα τόσα επιτεύγματά σας (μνημόνια 1,2,3,4 κ.λ.π. -και έχει ο Θεός...) θυμηθήκατε και την  πάλαι ποτέ διαλάμψασα Εθνική κυριαρχία, με τα ...χοιροκίνητα  ελικοπτεράκια των Σκοπιανών να κάνουν βόλτες πάνω από την κεντρική Μακεδονία και τους Τούρκους να αλωνίζουν στα νησιά μας σαν...γάτοι το Γενάρη!!! 
Αφήστε τα λόγια τα μεγάλα και πατήστε πόδι.Τσακίστε τους εισβολείς, απελάστε τους λάθρο και αφήστε τις ...διεθνείς συνθήκες και πράσινα άλογα.
Τουλάχιστον, κάντε ότι κάνουν και τα άλλα κράτη, τίποτα λιγότερα και τίποτα περισσότερο: Διασφαλίστε την Εθνική κυριαρχία με κάθε πρόσφορο μέσο.
  ΑΛΕΞ