16.4.16

Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ...

”Αντιρατσιστικό” σόου και πολυπολιτισμική προπαγάνδα στην Λέσβο από τον Τσίπρα


Σε συνέχεια των "προσφυγικών" σόου με κάμερες, φωτογράφους και από ουσία τίποτα είχαμε σήμερα την επίσκεψη του Πάπα στην Λέσβο. Μετά την Σάραντον, την Ρεντγκρέηβ και την Αντζελίνα Τζολί ο Τσίπρας υποδέχτηκε σήμερα στην Λέσβο τον Πάπα σε ένα ρεσιτάλ υποκρισίας και πολυπολιτισμικής προπαγάνδας.

Ο Πάπας Φραγκίσκος, αφού συναντήθηκε στον ξενώνα του Βατικανού με τον νεοταξίτη, σιωνιστή και υποψήφιο για το χρίσμα των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, Μπέρνι Σάντερς, κατέφθασε στην Ελλάδα για να βάλει κι αυτός το λιθαράκι στην λαθρομεταναστευτική προπαγάνδα.
Μεγαλοστομίες, χαιρετούρες και ρεσιτάλ υποκρισίας από τον Πάπα που πήρε μαζί του συμβολικά στο Βατικανό 10 πρόσφυγες! Τους υπόλοιπους εκατοντάδες χιλιάδες τους άφησε στον... παπατζή Τσίπρα για να τους δώσει δωρεάν σίτιση, στέγαση, περίθαλψη, εργασιακά δικαιώματα, άσυλο και σύντομα και εκλογικά δικαιώματα, γιατί οι Έλληνες ψηφοφόροι του Σύριζα λιγοστεύουν δραματικά!
Αναφορικά με την παρουσία του Πατριάρχη Βαρθολομαίου και του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, οι οποίοι μάλιστα συμπροσευχήθηκαν (!) στα πλαίσια της "Πανθρησκείας" με τον Πάπα θα τους κρίνει το ποίμνιό τους, η Ιστορία και η Ορθοδοξία.
Ήταν ακόμη ένα επεισόδιο στην πολυπολιτισμική προπαγάνδα της ανθελληνικής κυβέρνησης που παραμένει πιστή στο δόγμα: Πρώτα οι λαθρομετανάστες!
Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής σημειώνει: "Μετά τους σταρ του Χόλιγουντ επιστράτευσαν ακόμα και τον Πάπα για να μας πείσουν ότι η Ελλάδα πρέπει να μετατραπεί σε αποθήκη λαθρομεταναστών. Όπως το 1204 η Δύση προξένησε τεράστιο πλήγμα στον Ελληνισμό, έτσι και σήμερα με όπλο την "αντιρατσιστική" προπαγάνδα η Ευρώπη ευνοεί τους Τούρκους και σχεδιάζει την καταστροφή της χώρας μας".

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου
http://www.xryshaygh.com