21.4.16

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΝΩΣΗΣ ( ΕΝΑ-Ε ) ΑΔΕΣΜΕΥΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


 « Ήδη, σας το είπα. Είναι η βαρβαρότητα. Τη βλέπω να ‘ρχεται μεταμφιεσμένη, κάτω από άνομες συμμαχίες και προσυμφωνημένες υποδουλώσεις. Δεν θα πρόκειται για τους φούρνους του Χίτλερ ίσως, αλλά για μεθοδευμένη και οιονεί επιστημονική καθυπόταξη του ανθρώπου. Για τον πλήρη εξευτελισμό του. Για την ατίμωσή του. 
       Οδυσσέας Ελλύτης 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ
ΕΝΩΣΗΣ ( ΕΝΑ-Ε ) ΑΔΕΣΜΕΥΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Στη χώρα μας από το 2010 δολίως επιβάλλεται από την ΕΕ και το ΔΝΤ ένα καταστροφικό πρόγραμμα ελεγχόμενης χρεοκοπίας σύμφωνα με το οποίο:
α. Η χώρα θα στηρίζεται οικονομικά από την ΕΕ με δάνεια ώστε να παραμένει στη ζώνη του Ευρώ και να πληρώνει, το παλαιό και νέο επαχθές και επονείδιστο χρέος παραχωρώντας την εθνική της κυριαρχία στους δανειστές/τοκογλύφους
β. Το ελληνικό κράτος εκποιεί και θα συνεχίσει να εκποιεί την δημόσια περιουσία ακόμα και τα όποια έσοδα από το φυσικό πλούτο προς όφελος των δόλιων δανειστών/τοκογλύφων.
γ. Εφαρμόζεται παράλληλα μια βίαια εσωτερική λεγόμενη υποτίμηση που συνεπάγεται μείωση του ΑΕΠ, συρρίκνωση δηλαδή της οικονομίας και βύθιση της χώρας στην ύφεση, οδηγώντας χιλιάδες επιχειρήσεις σε κλείσιμο και εκατομμύρια συμπολίτες μας στην ανεργία και στην απόγνωση. Μέτρα λιτότητας, τα οποία επιβάλλουν σταδιακή μείωση μισθών και συντάξεων σε επίπεδο βαλκανικών χωρών, θα επιφέρουν γενικευμένη φτωχοποίηση εκατομμυρίων ελληνικών νοικοκυριών.
δ. Η επιβολή φόρων πολύ πάνω από την φοροδοτική δυνατότητα των πολιτών σύντομα θα οδηγήσουν – σε κατασχέσεις – δημεύσεις ακινήτων όσων δεν θα μπορούν να πληρώσουν τους δυσβάσταχτους φόρους τους. Σε κατασχέσεις ακινήτων θα οδηγήσει και η μείωση των αποδοχών ή η απώλεια της εργασίας όσων έχουν στεγαστικά και καταναλωτικά δάνεια στις τράπεζες.
Όλα αυτά συμβαίνουν εν μέσω μιας μοναδικής παγκόσμιας οικονομικής, αξιακής και κοινωνικής κρίσης, η οποία σκοπίμως μετατράπηκε σε κρίση χρέους και έπληξε θανάσιμα την Ελλάδα καθώς και μια σειρά από χώρες της περιφέρειας της ΕΕ.
Όλα τα δεινά που υφίσταται ο Ελληνικός λαός, πηγάζουν από έναν διεθνή τοκογλυφικό μηχανισμό εκμετάλλευσης, ένα εντελώς παρασιτικό χρηματοπιστωτικό σύστημα, τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και παγκόσμιο επίπεδο.
Το σάπιο Ελληνικό πολιτικό σύστημα, με την παραγωγή αντισυνταγματικών και παράνομων νόμων και πράξεις νομοθετικού περιεχομένου αδυνατεί πλήρως να διαχειριστεί την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Αυτό το σύστημα στηρίζεται εξολοκλήρου, σε ξένα οικονομικά συμφέροντα, που με την βοήθεια των διαπλεκόμενων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, επιδεινώνουν καθημερινά την οικονομία της Χώρας.
Μέσα σε όλη αυτή τη κατάσταση θεωρήσαμε επιβεβλημένη τη δημιουργία ενός πολιτικού φορέα, με την επωνυμία  ΕΝΩΣΗ (ΕΝΑ-Ε) ΑΔΕΣΜΕΥΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, μακριά από τις παλαιοκομματικές αγκυλώσεις, μακριά από τις ταμπέλες που διαιρούν τον Ελληνικό λαό και καθορίζουν τη ζωή μας. Ενάντια στις αντιλήψεις που στόχο έχουν τη διάβρωση της οικογένειας, την απαξίωση των ηθών εθίμων και αξιών, την προσβολή της αξιοπρέπειας, την δήμευση της ιδιοκτησίας, την Εθνική μας ταπείνωση, και εν τέλει την κατάργησή μας ως έθνος κράτος.

Ο Φορέας έχει σκοπό να πραγματώσει :
1. Λογιστικό έλεγχο με βάση τον κανονισμό 472 της Ε.Ε. μονομερώς, με την συμμετοχή του γενικού λογιστηρίου του κράτους και την Τράπεζα της Ελλάδος καθώς και με την συμμετοχή ανεξάρτητων εμπειρογνωμόνων διεθνούς κύρους και εν συνεχεία σε μονομερή διαγραφή του επονείδιστου χρέους, ώστε τα αποτελέσματά του να έχουν άμεση θετική επίδραση στους καταχρεωμένους πολίτες και την Ελλάδα.
2. Την Απόδοση ευθυνών (εντός και εκτός Ελλάδος) – όπως αυτές θα προκύψουν, με δέσμευση των λογαριασμών των υπευθύνων πολιτικών της τελευταίας 20ετίας και όλων των περιουσιακών τους στοιχείων, κινητών και ακινήτων. Αποζημίωση της Ελλάδας από τους εμπλεκόμενους συμμετέχοντες όργανα και δανειστές (όποια υπόσταση και αν έχουν αυτοί), με παράλληλη δέσμευση των περιουσιακών τους στοιχείων στην επικράτεια και εις την αλλοδαπή.
3. Τον ενδελεχή έλεγχο όλων των ιδιωτικοποιήσεων και με ρήτρα ακυρότητας όλων των συμβάσεων πώλησης δημόσιας περιουσίας και πόρων της Ελλάδας που συνήφθησαν με ενδεχόμενο δόλο εις βάρος της Χώρας.
4. Την Αξιοποίηση και τιτλοποίηση των ενεργειακών πόρων του ηπειρωτικού, θαλάσσιου, υποθαλάσσιου χώρου, στο έδαφος και υπέδαφος της επικράτειας. Ρητή δέσμευση  αξιοποίησης της κινητικότητας των αποκτηθέντων τίτλων από τους Έλληνες πολίτες εντός της επικράτειας.
5. Την άμεση αξιοποίηση των καταγεγραμμένων καταπιστευμάτων και των «κοιμωμένων» λογαριασμών της Ελλάδας.

Ο Φορέας αυτός :
1. Κρατά αδιαπραγμάτευτες τις ιστορικές μας καταβολές, τις αρχές της Εθνικής Ανεξαρτησίας, κυριαρχίας και περηφάνιας, της λαϊκής κυριαρχίας, της πρόταξης του εθνικού συμφέροντος, της αναθεώρησης του Συντάγματος και της διασφάλισης της δημοκρατίας.
2. Απορρίπτει και Καταργεί τα μνημόνια.
3. Απορρίπτει κάθε είδους διαπραγμάτευση, που αναφέρεται στην εκχώρηση και τα όρια της Εθνικής μας Κυριαρχίας καθώς και την κατάργηση του Έθνους-Κράτους.
4. Είναι υπέρ της άρσης οποιασδήποτε ασυλίας αξιωματούχων, βουλευτών και υπουργών για εγκλήματα που διέπραξαν κατά του Ελληνικού λαού και της Δημόσιας περιουσίας. Θεωρεί «μη διαπραγματεύσιμα» τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας και ειδικότερα σε σχέση με το Αιγαίο και την ΑΟΖ.
5.  Κατοχυρώνει την ισοπολιτεία, ισονομία, ισότητα, αλληλεγγύη, δικαιοσύνη και αξιοκρατία.
6.  Προστατεύει την Ελληνική οικογένεια και τον πολίτη από την επίθεση των χρηματαγορών και των Τραπεζών και των εμπλεκομένων και διαπλεκομένων πολιτικών.
7.  Αποκλείει τα κελεύσματα και τις εντολές ΣΤΟΩΝ και ΤΑΓΜΑΤΩΝ.
8.  Υπηρετεί το πολίτευμα της δημοκρατίας και επιδιώκει την ενίσχυση και επέκταση των θεσμών της, με άμεση συμμετοχή των πολιτών στη λήψη των αποφάσεων.
9.  Πιστεύει στην Ευρώπη της Αλληλεγγύης και στην αμοιβαία συνεργασία μεταξύ των χωρών-κρατών όπου όλα τα κράτη είναι ισότιμα και διατηρούν την εθνική τους υπόσταση την κρατική τους οντότητα και αξιοπρέπεια. Αρνούμαστε τις λογικές και πρακτικές των περισσότερων ή των λιγότερων ισχυρών χωρών και του παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος, αρνούμαστε την Ευρώπη των συμφερόντων! Σε περίπτωση που δεν υπάρξει η Ευρώπη που οραματιζόμαστε, ο Ελληνικός λαός θα αποφασίσει για την πορεία της Χώρας.
10. Αναγνωρίζει τις αξίες και την διαχρονικότητα του Χριστιανισμού. Αναγνωρίζει την προσφορά του στο Έθνος και ταυτόχρονα εγγυάται το δικαίωμα της ανεξιθρησκίας και του ατομικού αυτοπροσδιορισμού σε κάθε πολίτη.
11.  Επιδιώκει και Θέλει την άσκηση ανεξάρτητης εξωτερικής πολιτικής για τη χώρα μας και ταυτόχρονα αρνείται την εξάρτηση που οδηγεί στον διεθνή απομονωτισμό και στερεί τη χώρα από άλλες γεωπολιτικές συμμαχίες. Κόσμος δεν είναι μόνο η Ευρώπη.
12.  Επιδιώκει και Θέλει μια ορθολογική ανάπτυξη με κυρίαρχο μοχλό την ελεύθερη αγορά, όπου το παραγόμενο προϊόν κατανέμεται δίκαια. Αγορά που δεν υπονομεύεται και δεν συκοφαντείται από την σημερινή οικονομική τρομοκρατία των τοκογλύφων και των καιροσκόπων. Την δίκαιη φορολόγηση εισοδημάτων βάσει της φοροδοτικής ικανότητας.
13.  Στηρίζει με κάθε μέσον το Κράτος/έθνος , την παιδεία μας, την ανάδειξη των Ελληνικών παροικιών και των δημιουργικών αδελφών μας απανταχού της οικουμένης, καθώς και την πλήρη αξιοποίηση και συστράτευση όλων των δυνάμεων του Ελληνισμού.
14.  Την εξυγίανση του πολιτικού συστήματος, με ουσιαστική λειτουργία και αναβάθμιση των θεσμών διαφάνειας και κοινωνικού ελέγχου. Την αλλαγή του εκλογικού συστήματος με καθιέρωση της δίκαιης απλής αναλογικής.
Στόχος της ΕΝΑ-Ε, είναι να συμβάλει καθοριστικά στην ΕΝΩΣΗ του λαού πέρα και πάνω από κομματικές ιδεολογικές και άλλες διαχωριστικές γραμμές. Ο λαός και η χώρα βρίσκεται σε υπέρτατο κίνδυνο. Μόνο με τη δημιουργία ενός μεγάλου κοινωνικοπολιτικού μετώπου μπορούμε να ξεφύγουμε από τον μονόδρομο της καταστροφής, της λεηλασίας, της υπερχρέωσης και του αφανισμού!
Όλα τα παραπάνω προτάθηκαν από Έλληνες και Ελληνίδες, με τις ίδιες ανησυχίες για την πορεία της Χώρας και αποτελούν τον αρχικό κορμό και την ιδεολογική βάση του πολιτικού φορέα – κίνησης ΕΝΩΣΗ ( ΕΝΑ-Ε ) ΑΔΕΣΜΕΥΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2016

_______________________________________________________________________

       ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ


« Μέσα στη θλίψη της απέραντης μετριότητας, που μας πνίγει από παντού, παρηγοριέμαι ότι κάπου, σε κάποιο καμαράκι, κάποιοι πεισματάρηδες αγωνίζονται να εξουδετερώσουν τη φθορά. »

    Οδυσσέας Ελλύτης

 

Είμαστε Έλληνες πολίτες που δεν άντεξαν και δεν αντέχουν να βλέπουν την κατάπτωση της Χώρας τους, χώρας που γέννησε τον πολιτισμό τις επιστήμες και τη Δημοκρατία. Οργιστήκαμε πάρα πολλές φορές παρακολουθώντας την Ανυπαρξία, την Σκοπιμότητα, την Κονιορτοποίηση της κοινωνίας  και των ανθρώπων αυτού του τόπου από τους ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΥΣ πολιτικούς ταγούς, υπηρέτες των προσωπικών τους συμφερόντων και του μικρόκοσμου τους. Οικογένειες δοσίλογων που διαχρονικά έχουν λεηλατήσει και λεηλατούν τον δημόσιο πλούτο από τους πόρους της Πατρίδας μας, έχοντας καταστρατηγήσει Νόμους και Σύνταγμα, καταπατώντας κάθε έννοια δικαίου και ανθρώπινου κεκτημένου και όχι μόνο!

Είμαστε οργισμένοι με την ασυδοσία και το θράσος αυτών που μας κυβερνούν αρκετές δεκαετίες, «πολιτικοί» που έχουν ξεπουλήσει την πατρίδα μας, τα ιδανικά μας και ότι πρεσβεύει για εμάς τους πολίτες και την Ανθρωπότητα η πατρίδα Ελλάδα.

Είμαστε εκείνοι που δεν υποχωρούν στις ορέξεις αυτών που θέλουν να μας εξαπατήσουν, να μας «εξαφανίσουν» ως  Ιστορία, Έθνος, Κράτος, Πνεύμα και στάση ζωής! Εκείνοι που αποφάσισαν να δημιουργήσουν έναν νέο πολιτικό φορέα με τον τίλο « ΕΝΩΣΗ ΑΔΕΣΜΕΥΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ » και που ως σκοπό έχει να σταθεί απέναντι σε όλους και σε όλα, εκείνους και εκείνα, που συντελούν στην εκμετάλλευση και την εξαθλίωση των πολιτών, στο ξεπούλημα της Εθνικής μας ταυτότητας του πλούτου και της κυριαρχίας.

Είμαστε εκείνοι που ως σκοπό έχουν την πραγμάτωση της άσκησης της εξουσίας στην πατρίδα μας άμεσα από τον λαό με νόμιμο και ειρηνικό τρόπο, με πολιτειακή και κοινωνική ανασυγκρότηση της Ελλάδας, όπως αυτά ορίζονται από τα δικαιώματα του ανθρώπου και το Σύνταγμα μας (αναθεωρημένο από τις εγκληματικές παρεμβάσεις των «πολιτικών»), θεσμοθετώντας αυστηρές δικλείδες κατά της διαφθοράς καθώς και άμεση ανάταση και ανασυγκρότηση της οικονομίας. Τελικός μας στόχος είναι η επαναφορά του αισθήματος δικαίου στους πολίτες, η απόδοση δικαιοσύνης στους ενόχους, σε όλους εκείνους που συνήργησαν στην σημερινή «κατάντια» της αγαπημένης μας Πατρίδας (στο εσωτερικό και στο εξωτερικό) καθώς και η αποζημίωση της Ελλάδας και των Ελλήνων πολιτών για την ζημία που έχουν υποστεί.

_________________________________________

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

____________________________________________

Ταινία Λογότυπος χωρίς φόντο

 

Στην πολιτική μας οργάνωση βρίσκονται Έλληνες πολίτες  χωρίς κομματικές ταυτότητες, εκείνοι που πρέπει να αντιδράσουμε στη λαίλαπα της καταστροφής και της υποτέλειας που μας αναγκάζουν να υποστούμε. Ο μόνος τρόπος είναι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να οργανωθούμε και να αντισταθούμε. Γι’ αυτό φωνάζουμε σε όλες και όλους: Οργανωθείτε και γιγαντώστε την αντίρρηση σας. Δώστε τη δύναμη και την ΕΝΩΣΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ που χρειάζεται για να πολεμήσουμε ενάντια στα ντόπια και ξένα συμφέροντα που μας εξαθλιώνουν.

Καλούμε όλους τους ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥΣ  ΈΛΛΗΝΕΣ σε μία ΕΝΩΣΗ, με σκοπό να διεκδικήσουμε συλλογικά και συμμετοχικά, αλλά και επί ίσοις όροις, τα Δίκαια, την Αξιοπρέπεια και τη Λαϊκή κυριαρχία, όπως ειδικά η τελευταία αποτυπώνεται στο Σύνταγμα βάση του θεμελιώδους άρθρου 1 παρ. 2 και του άρθρου 52.

Θέματα τα οποία έχουμε χρέος να υπερασπιστούμε για εμάς, για την οικογένειά μας, για τους συνανθρώπους μας, για τα παιδιά μας και κυρίως για τη Χώρα μας. Επίσης και βάσει του Συντάγματος (άρθρο 120), αλλά και της Ιστορίας μας, κανένας γνωστός ή άγνωστος εγκάθετος επαγγελματίας πολιτικός δεν μπορεί να τα κάνει πράξη, παρά μόνον ο κυρίαρχος λαός.

Θέλουμε να εμποδίσουμε τα αισχρά και υπογεγραμμένα σχέδιά τους. Θέλουμε να ανατρέψουμε τις προσχεδιασμένες και αλλοπρόσαλλες αποφάσεις τους για την κλοπή του πλούτου της Χώρας και της ιδιωτικής μας περιουσίας.

Θέλουμε να καταλάβουν ότι η καρδιά κάποιων ανθρώπων χτυπά διαφορετικά. Θέλουμε να αποδείξουμε πως δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Θέλουμε να δώσουμε γνώση και λύσεις ανάσας, έως ότου αποφασίσει δημοκρατικά ο λαός την οριστική διαγραφή όλων όσων εσκεμμένα έφεραν στη Χώρα την απόλυτη θλίψη και καταστροφή.

Θέλουμε να υπάρχουν απλοί καθημερινοί ελεύθεροι πολίτες. Ελάτε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, να διώξουμε τον κατακτητή και να ξανακάνουμε τη Πατρίδα μας ένα ελεύθερο και ανεξάρτητο Κράτος, που θα εξακολουθήσει να παράγει πολιτισμό, αξιοπρέπεια και φιλότιμο!!!

 

ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΊΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

http://www.ena-e.gr/