20.4.16

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΘΝΙΚΟ ΗΡΩΑ!


ΕΝΑΣ ΗΡΩΑΣ - ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ!

_______Ο πολυσέβαστος και πολυ-αγαπητός μας κ. Ιάκωβος Τσούνης, ο νεώτερος Βετεράνος του β΄Παγκοσμίου Πολέμου, δέκατος τρίτος υιός μιάς πολυτέκνου οικογενείας από την Εγλυκάδα Πατρών, εξωτερίκευσε την αγωνία της ψυχής του για το κατάντημα της Ελλάδος σήμερα! Ήταν αυτός, πού, έφηβος ών, μετέβη αυτόκλητος στο πολεμικό μέτωπο της Αλβανίας και υπερασπίσθηκε την αξιοπρέπεια και την ακεραιότητα της Πατρίδος μας. Έκτοτε κατέστη ένα Σύμβολο! Ένα αξεπέραστο ΠΡΟΤΥΠΟ!
________Ο πολεσέβαστος αυτός άνθρωπος κατέστρωσε, λοιπόν, σε ένα κομμάτι χάρτου τήν αγωνία της ψυχής του!  Υποκλινόμεθα με ευλάβεια πρός τόν Εθνικόν Αυτόν Ήρωα και μεταφέρουμε εδώ το αξεπέραστο σε αξία κείμενο αγωνίας για την Ελλάδα μας.
Αίγιον, 20 Απριλίου 2016
+Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ και ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ 

***********************************


ΦΩΝΗ ΘΛΙΨEΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΝΩΣΕΩΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ
Η χώρα μας βρίσκεται ενώπιον σημερινών και μελλοντικών θανάσιμων απειλών.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ, κύριοι πολιτικοί, απάντων των απανταχού υπερηφάνων Ελλήνων Αδελφών μας.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ, διότι επιτέλους, με αναγκάσατε σήμερα στα 92 χρόνια της πολυταραγμένης μου ζωής, να παρουσιάσω στους Έλληνες, ποιοι είστε.
Συνθέτετε μια κοινωνία ανθρώπων, οίτινες παριστάνων εκείνους που υποτίθεται ότι δεν αντιλαμβάνονται, ποιο είναι το πολιτικό και πατριωτικό σας καθήκον, έναντι εκείνων, που σας απέστειλαν εις τον ιερόν χώρον του κοινοβουλίου να μεταφέρετε τη φωνή μας.
Ενός κοινοβουλίου, που εδημιουργήθη δια να υποδέχεται ανθρώπους ευπρεπείς, έντιμους, πατριώτες, ανήσυχους, και όχι άτολμους ριψασπίδες, στην ώρα των μεγάλων αναγκών του έθνους.
Και υμείς καθεύδετε υπό Μανδραγόραν. Το μόνον που ελείπει, κατά την παρουσία σας στο κοινοβούλιο είναι να είστε ξεβράκωτοι και ξυπόλητοι.
Πόσα θέλετε να κατονομάσω δια του λόγου του αληθές;
Στο όργιο που παρατηρούμε σήμερα, στην εξαθλίωσιν εκείνων που πονούν για εργασία και δι΄ εκείνων που ηνάλησαν το σύνολον της ζωής των, εις το καθήκον με το αζημίωτον; Ή την πλήρην άγνοιαν του μέγα ΣΩΚΡΑΤΗ με εκείνο το παροιμιώδες: «Μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τούτων  τιμιώτερον εστίν Η ΠΑΤΡΙΣ (Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ) και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρά θεοίς και παρ΄ ανθρώποις τοις νουν έχουσι».
Μοχθώ κυριολεκτικώς, επ’ εσχάτων, να ανεύρω έστω και έναν από εσάς, να ειπεί εις το κοινοβούλιον, τα ανωτέρω, που μας εκληροδότησεν ο μεγάλος προγονός μας.
Εις την εξωτερικήν πολιτικήν, μας παριστάνετε τους θριαμβευτάς, ενώ η πραγματικότης αποκαλύπτει ότι είστε οι ευνουχισμένοι.
Τον εξευτελισμόν που υφιστάμεθα από τους ξένους, Τούρκους, Αλβανούς, Σκοπιανούς και κάποιων Ευρωπαίων;
Την γενναιοδωρίαν σας να δέχεστε απειράριθμους μετανάστες εις βάρος άδειων στομάχων των συνανθρώπων μας σήμερα, που υποφέρουν;
  
O TEMPORA O MORES
Επιτέλους κύριοι, πέστε μας την αλήθειαν την οποίαν αποκρύπτετε επιμελώς, που σώζει Αγάπην και Εθνικήν Ομοψυχίαν.
Αν αυτά δεν συνθέτουν ιστορικήν αλήθειαν στους καιρούς μας, τότε τι είναι;
Η μουγγαμάρα σας και τα παραμύθια της Χαλιμάς. Ίσως να απαρέσκουν οι αλήθειες, αλλά εγώ προτιμώ, να είμαι χρήσιμος στην Πατρίδα μου και όχι ευχάριστος σε εσάς.
Ερωτώ; Για τα μεγάλα ερωτήματα και προβλήματα της χώρας ποίος με ρώτησε προσωπικώς, και όλους τους αδελφούς μας;
Δεν είχα και δεν έχω ποτέ προσωπικές αντιπάθειες, με τους κατά καιρούς, παρηλάσαντες προέδρους της χώρας. Αντιθέτως, τιμώ Ανθρώπους που με εκπροσωπούν, όπως γίνεται στις μεγάλες χώρες του πλανήτου μας, (Αμερική, Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία και Ρωσία σήμερα μετά τον πατερούλη Ιωσήφ Στάλιν).
Δεν είναι ΑΥΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ;
Εάν όχι, κατηγορείστε με στους ΕΛΛΗΝΕΣ, στους αδέκαστους, (το γράφω με βαθείαν πίστιν, Έλληνες Δικαστάς).
Κατακλείνω το γραπτό μου, με το ερώτημα;
Αν είστε γενναίοι, σκοτώστε με αλλά πολύ λυπάμαι ότι αποτελώ τρόμον και φόβον δι΄ εσάς, διότι απεχθάνεστε την αλήθειαν.

Με τον προσήκοντα σεβασμόν στους Ελληνες Αδελφούς μου και δι΄ υμάς την βαθείαν θλίψιν μου δια το κατάντημα.ΙΑΚΩΒΟΣ Κ. ΤΣΟΥΝΗΣ

Ο ΝΕΩΤΕΡΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ
ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ

********************************

ΚΑΙ ΙΔΟΥ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΙΣ!

Subject: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ 

ΕΛΛΑΔΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ!!!ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ «ΧΤΥΠΗΘΕΙΤΕ», ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΨΑΞΕΤΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ Π Ο Υ Θ Ε Ν Α!!!ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ, «ΚΟΠΗΚΕ ΜΑΧΑΙΡΙ» Η ΕΙΔΗΣΗ!!ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ!!!!

19/4/16  Markella Toufexi  ΕΛΛΑΔΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ!!!ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ «ΧΤΥΠΗΘΕΙΤΕ», ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΨΑΞΕΤΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ Π Ο Υ Θ Ε Ν Α!!!ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ, «ΚΟΠΗΚΕ ΜΑΧΑΙΡΙ» Η ΕΙΔΗΣΗ!!ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ!!!!
 
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! Η ΙΑΠΩΝΙΑ, ΔΙΝΕΙ ΣΤΑ …ΣΚΟΠΙΑ, 2.200.000 $, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ !!!!!!!
ΟΙ …ΕΥΤΥΧΕΙΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ «ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΛΑΧΕΙΟ» ΕΚ …ΤΟΚΙΟ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΤΟΥ ΟΗΕ,
(ΜΕ ΤΗΝ …ΠΙΤΣΙΛΩΤΗ ΜΠΛΟΥΖΑ) ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ‘ΠΑΡΑΔΑΚΙ’…

ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ «ΧΤΥΠΗΘΕΙΤΕ», ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΨΑΞΕΤΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ Π Ο Υ Θ Ε Ν Α! ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ, «ΚΟΠΗΚΕ ΜΑΧΑΙΡΙ» Η ΕΙΔΗΣΗ. ΕΛΑ ΟΜΩΣ, ΠΟΥ ΤΟ «ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ» ΜΕ «ΚΑΜΑΡΙ», ΤΑ ΣΚΟΠΙΑΝΑ ΚΑΝΑΛΙΑ! (ΟΠΟΙΟΣ ΨΑΧΝΕΙ ΒΡΙΣΚΕΙ, ΚΑΛΟΙ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ…)

Η …»ΓΑΛΑΝΤΟΜΑ» ΚΥΡΙΑ ΤΟΥ ΟΗΕ, ΠΟΥ «ΣΚΟΡΠΑΕΙ» ΤΑ ΙΑΠΩΝΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ!

Πάρτε τώρα ανάσες. Προτού τρελλαθούμε όλοι μαζί, με τον μαζοχισμό ορισμένων ξένων. Η Ιαπωνική κυβέρνηση λοιπόν, μέσω του προγράμματος αναπτύξεως των Ηνωμένων Εθνών, θα επιχορηγήσει την …Βαρντάρσκα (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑ! ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ!) με το ποσό των 2.200.000 $, επειδή «λέει», δείχνουν «ευελιξία και γενναιοδωρία»!!!
Προφανώς, οι αφελέστατοι και εύπιστοι Ιάπωνες, το …αλύπητο ξύλο, τα δακρυγόνα και τις πλαστικές σφαίρες που ρίχνουν συνεχώς στους λαθρομετανάστες οι Σκοπιανοί αστυνομικοί, τα …αντιλαμβάνονται ως «ευελιξία & γενναιοδωρία»!!! 

Προσέξτε τώρα! Το …»παραδάκι» θα το καρπωθούν 2 Δήμοι, η (ελληνικότατη) Γευγελή και το Κουμάνοβο, όπως μάλιστα επιβεβαίωσε, η αρμοδία συντονίστρια του ΟΗΕ, Λουΐζα Βιντόν! 

Όχι, όχι, ΜΗΝ βιάζεσθε, δεν «τελειώσαμε»! Εκτός όλων αυτών, η Ιαπωνική κυβέρνηση, θα κάνει δωρεά ΚΑΙ ένα …’τρακτέρ'(!), για την εταιρεία κοινής ωφελείας των Σκοπίων!!!!!!!!!!!!!


ΔΗΛΑΔΗ! Η ΕΛΛΑΔΑ «ΚΟΠΑΝΙΕΤΑΙ» ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ, ΝΑ «ΦΕΡΕΙ ΒΟΛΤΑ» ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ – ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΞΥΤΑΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ!
ΚΑΙ Ο ΟΗΕ, ΟΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ, ΤΑ …»ΣΚΑΝΕ» ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ, ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ!!! 

ΤΑ …ΚΟΥΦΑΛΟΓΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΚΟΥΝΕ;
ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;
ΚΑΛΕΣΑΝ ΓΙΑ …ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΛΑ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΠΡΕΣΒΥ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ; 

«ΙΩ.ΚΑΠ.»

 ΠΗΓΗ: ΣΤ. ΠΟΛΥΜΕΡΗΣ


http://mkka.blogspot.gr/