25.4.16

Αστυνομικός της ΔΙΑΣ φωτογραφήθηκε γυμνός για περιοδικό της Κύπρου


Να μεριμνήσει το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ για την αποκλειστική απασχόλησή του  ως μοντέλου. Στην Αστυνομία δεν έχει θέση. 

Φ. Ιωάννου


Ο Γιάννης Παπαδάκης έχει αναστατώσει τον γυναικείο πληθυσμό με και... χωρίς στολή 

Τις τελευταίες ημέρες βλέπουμε στο διαδίκτυο δημοσιεύματα για έναν αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ που έχει ρίξει κυριολεκτικά το Internet. 


Ο Γιάννης Παπαδάκης, είναι από τα Χανιά της Κρήτης και τις τελευταίες ημέρες έχει προκαλέσει «σεισμό» με την σέξι εμφάνισή του αφού τα αφιερώματα τόσο σε ελληνικά όσο και σε ξένα Μέσα, δίνουν και παίρνουν.
Τα ρεζιλίκια:








Το πρωί της Δευτέρας η Ντορέττα Παπαδημητρίου αποκάλυψε που έχουμε ξαναδεί τον γοητευτικό νεαρό αφού πριν από λίγο καιρό είχε φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Down Town μαζί με την συνεργάτιδα του «Καλημερούδια» Μαριέλλα Σαββίδου.
 Σε παλαιότερη συνέντευξή του σε διαδικτυακό Μέσο ο ίδιος αποκαλύπτει: «Στην αρχή που είδα κάποιες σχετικές δημοσιεύσεις σε σάιτ του εξωτερικού, μου έκανε εντύπωση.

 Μετά από λίγο διάστημα η συγκεκριμένη είδηση αναπαράχθηκε και από πολλά ελληνικά σάιτ. Εντάξει για εμένα αυτός ο 'τίτλος' δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Άλλωστε, η ομορφιά είναι κάτι υποκειμενικό.
 Καθένας έχει διαφορετικά γούστα" Ο ίδιος μάλιστα έχει πει πως οι φωτογραφήσεις που κάνει είναι το χόμπι του και πως ο αστυνομικός «πρέπει να σέβεται τη στολή που φοράει.

Να μην είναι υπερόπτης, να έχει τη διάθεση να ακούσει όλες τις πλευρές στο κάθε περιστατικό». Εν τω μεταξύ, έγινε γνωστό πως το αρχηγείο της αστυνομίας έχει διατάξει Ε.Δ.Ε (ένορκη διοικητική εξέταση) για τις ημίγυμνες φωτογραφίσεις του νεαρού αστυνομικού.

http://www.protothema.gr/