19.3.16

Η Ελλάδα ξέρει ότι περπατά σε τεντωμένο σχοινί.

From HEIL GAP (or mind the GAP ).

Επειδή ο κύριος Κουρουμπλής  δεν κινδυνεύει από πτώση δημοτικότητας … μιας και στην Ελλάδα θα υπάρχουν πάντα οι δημοσιογράφοι σαν τον παπά-τέτοιο … που με μερικά χιλιαρικάκια μπορούν ανά πάσα στιγμή να σκαρώσουν … μια νέα καμπάνια του τύπου «αυτός που έβλεπε και δεν διάβασε το μνημόνιο και το ψήφισε ενώ ο τυφλός το διάβασε και δεν το ψήφισε …. »
 
έτσι δεν πιστεύω ότι ουδεμία καριέρα θα επηρεαστεί και από την εγκληματικά ηλίθια πολιτική διατύπωση που εκστομίστηκε από τον υπουργό Εσωτερικών, κύριο Κουρουμπλή, ότι η κατάσταση στην Ειδομένη είναι τόσο κακή όσο ένα ναζιστικό στρατόπεδο συγκέντρωσης …


Τώρα τι ρόλο νομίζει ακριβώς ότι παίζει στην περίπτωση αυτή ο κύριος Κουρουμπλής ;;;;

Προφανώς θα θέλει να εξαπατήσει για μια ακόμη φορά τον κόσμο προσποιούμενος  ότι είναι ένας πολιτευτής της αντιπολίτευσης και όχι ο κατ εξοχήν υπεύθυνος υπουργός εσωτερικών της χωράς …. χμ, ή ότι υπεύθυνη για την τραγική κατάσταση στην Ειδομένη είναι «η καραμέλα» περί εθνικισμού και όχι η κυβέρνηση συριζανελ που δημιούργησε το χάλι της Ειδομένης …. (δεδομένου ότι στην κυβέρνηση του συνέχιζαν να μην ελέγχουν τα θαλάσσια σύνορα μας, παρόλο που είχαν ειδοποιηθεί τρεις μήνες πριν από τους ευρωπαίους για κλείσιμο των βορείων συνόρων μας.)

Και επειδή τα λόγια μου πάνε χαμένα είναι προφανές ότι δεν θα καθίσω να εξηγήσω ούτε στον κύριο Κουρουμπλή ούτε στο κάθε πολιτικό κατακάθι που … μας κορόιδευε τόσο καιρό με την αθλία πολιτική των ανοικτών θυρών … υποστηρίζοντας πως δεν μπορούσε να κάνει διακρίσεις μεταξύ όσων εισέρχονταν παράνομα στην χώρα μας …  ότι δεν υφίσταται διαφορά μεταξύ του κυνηγημένου πρόσφυγα και του κάθε οικονομικού μετανάστη ή κάθε άξεστου τριτοκοσμικό που εν συνεχεία τον εφοδίαζε με ταξιδιωτικά έγραφα και τον διευκόλυνε αφάνταστα προωθώντας τον προς την χώρα της αρεσκείας του …. (ενώ συγχρόνως εξωθούσε λόγω ανεργίας τα ελληνόπουλα στην ξενιτιά )

Απλά θέλω να σας ενημερώσω πως η παρομοίωση της Ειδομένης με «Σύγχρονο Νταχάου» που εκστομίστηκε από τον υπουργό Εσωτερικών, Παναγιώτη Κουρουμπλή, έδωσε το σύνθημα για να αρχίσουν οι διάφοροι πρόθυμοι να κατηγορούν την πατρίδα μας ….


Κάποιοι λοιπόν στο εξωτερικό … αρχίζουν να ζητούν από τους τουρίστες να μποϋκοτάρουν την Ελλάδα δείχνοντας έτσι την αλληλεγγύη τους προς τους μετανάστες, πηγαίνοντας διακοπές σε μια χώρα η οποία τους αντιμετωπίζει με σεβασμό! ( προφανώς ως μια χώρα η οποία τους αντιμετωπίζει με σεβασμό θα εννοούν την χώρα τους … την Αυστρία … που όχι μόνο έκλεισε τα σύνορα στους πρόσφυγες/οικονομικούς μετανάστες αλλά πρωτοστατεί ώστε αυτοί οι άνθρωποι να εγκλωβιστούν στην Ελλάδα !!!!!!!!!!)



Ενώ συμβαίνουν αυτά … μια ελληνίδα, η κυρία Δέσποινα Φιλιππιδάκη (Συντονίστρια Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού) δεν διστάζει να χαρακτηρίσει την χώρα μας ναζιστική … εφημερίδα theguardian http://www.theguardian.com/world/2016/mar/17/migration-crisis-idomeni-camp-greece-macedonia-is-an-insult-to-eu-values

Χμ, … λέει η Δέσποινα Φιλιππιδάκη, η οποία συντονίζει τους εθελοντές, κλινικές, παροχή φαρμάκων και οι ιατρών του Ερυθρού Σταυρού στην πόλη των σκηνών στην Ειδομένη  . «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι ότι σύντομα οι άνθρωποι θα αρχίσουν να πεθαίνουν. Και ποιο ήταν το έγκλημά τους; Το μόνο που θέλουν είναι μια καλύτερη ζωή, για να ξεφύγουν από τον πόλεμο, για να ξεφύγουν από τη φτώχεια. Και τι παίρνουν; Ελλάδα της [ναζιστικής] κατοχής.
Αυτές είναι σκηνές από άλλο αιώνα, μια άλλη φορά. »

Εγώ έχω κάθε καλή πρόθεση να το δω ατόπημα της κυρίας Φιλιππιδάκη για την Ελλάδα της [ναζιστικής] κατοχής. σαν αποτέλεσμα της κόπωσης της … διότι για την σημερινή κατάσταση της Ειδομένης δεν φταίει η κυρία Φιλιππιδάκη … άλλοι φταίνε!!!

Χμ, για την κατάσταση της Ειδομένης φταίνε πολλοί ….

Φταίει η ανευθυνότητα του κυρίου τσίπα που υπακούοντας στην πολιτική των ανοικτών συνόρων των Σορος-Μερκελ άνοιξε ένα ανεξέλεγκτο μεταναστευτικό ποτάμι ασιατών προς την Ευρώπη …. εγκλωβίζοντας τους τελικά στην λάσπη της Ειδομένης.



Φταίει η πολιτική της frau-Μερκελ να προσκαλέσει μετανάστες στην γερμάνια και να υπαναχωρήσει στο κάλεσμα της, … σαν πεντάχρονο κοριτσάκι … μόλις είδε τις αντιδράσεις των γερμανών πολιτών στην αλλόφρονα πολιτική της του εξισλαμισμού της γηραιάς ηπείρου ….



Φταίνε και οι ίδιοι οι προσφυγές που μαζί με τα παιδιά τους παραμένουν ακόμη μεχρι σήμερα στις λάσπες της Ειδομένης … για να μεταβούν, όπως πιστεύουν, στην Γερμανία όπου τους αναμένουν οι πλουσιοπάροχες κοινωνικές παροχές …
Αλλά σε καμία περίπτωση δεν φταίει ο ελληνικός λαός … του οποίου η συμπεριφορά απέναντι τους … ήταν άψογη … μηδέ και της χρυσής αυγής εξαιρουμένης …





Ένας λαός που δεν θύμισε σε τίποτα τις αντιδράσεις των δυτικοευρωπαίων …..

Τελικά ποία είναι η ναζιστοκρατουμενη χώρα ;;;;

Η Ελλάδα ή η υπόλοιπη Ε.Ε. ;;;;

Έτσι για να βάζουμε τα πράγματα στην θέση τους….

Ας κινηθεί λοιπόν η διαδικασία ώστε να παραπεμφθεί στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης ο κύριος τσιπρας και οι συνεργάτες του … τόσο για τις άθλιες συνθήκες στην τεντούπολη της  Ειδομένη, όσο και τους αναμενόμενους (σύμφωνα με την λογική) θανάτους και ας αφήσουν ήσυχο και στα βάσανα του τον ελληνικό λαό.



Όσο για τον επίλογο της κύριας Δέσποινα Φιλιππιδάκη…στον  theguardian χμ, νομίζω ότι αξίζει να τον παραθέσουμε:

Εάν η σύνοδος κορυφής αποτύχει να παράξει μια συμφωνία με την οποία θα ξανανοίξουν τα σύνορα - και λίγοι πιστεύουν ότι θα γίνει - οι εντάσεις αναπόφευκτα θα αυξηθούν …..

«Αυτό που βλέπω στα πρόσωπά τους, κυρίως στους νέους άνδρες, είναι λίγο περισσότερη οργή κάθε μέρα που περνά », λέει η κυρία  Fillipidaki. "Ελπίδα, θυμό, απογοήτευση, και τα τρία στα μάτια τους."




Η Ελλάδα ξέρει ότι περπατά σε τεντωμένο σχοινί.

Υπάρχει εκρηκτικότητα στον αέρα και με κάθε μέρα που περνά …. γίνεται πιο εμφανής.

HEIL GAP (or mind the GAP ).












®1Greek Σκέψου....δεν είναι παράνομο ακόμη