10.3.16

Έτσι δένει το... γλυκό: Η Β.Νούλαντ στην Ειδομένη, το σχέδιο με τους λάθρο και η παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο κόντρα στη Ρωσία


Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΕ "ΕΙΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ" ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ !

Τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι; Μάλλον θέλει να διαπιστώσει αν το σχέδιο για την αλλοίωση του πληθυσμού της Ελλάδας με τους δεκάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες και πρόσφυγες βαίνει όπως θέλουν οι ΗΠΑ. Ο λόγος για την υφυπουργό Εξωτερικών Βικτόρια Νούλαντ, που πραγματοποιεί από σήμερα διήμερη επίσκεψη στην Αθήνα και εκτός του ότι θα έχει συνάντηση με τον Νίκο Κοτζιά και μάλλον με τον Αλέξη Τσίπρα, πιθανότατα θα μεταβεί και στην Ειδομένη.

Η Βικτόρια Νούλαντ είναι άνθρωπος “ειδικών αποστολών” για τις ΗΠΑ και όπου έχει εμπλακεί στην περιοχή στόχος της είναι να προάγει τις θέσεις της Ουάσιγκτον, που συμπίπτουν με αυτές της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Να μιλήσουμε για το Κυπριακό, όπου προωθεί ένα νέο σχέδιο Ανάν εμφανώς “καμουφλαρισμένο” αλλά στην ουσία παράδοσης της Κυπριακής Δημοκρατίας στους Τούρκους άνευ όρων;
Ή μήπως να μιλήσουμε για την Ουκρανία με την ιστορική φράση που εκστόμισε επισκεπτόμενη το Κίεβο “να πάει να γα...θει η EE”; Ήταν την περίοδο που ξεκινούσαν οι μεθοδευμένες εξεγέρσεις για την ανατροπή του Γιανουκόβιτς, με στόχο τη δημιουργία της Ουκρανίας σε προτεκτοράτο των ΗΠΑ. Δεν τους βγήκε όμως γιατί η Ρωσία δεν είναι ούτε Κύπρος ούτε Ελλάδα.
Ας έρθουμε στα δικά μας. Η υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ κατά την επίσκεψη της στην Ελλάδα, όπως έχει ανακοινώσει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, θα συζητήσει τα διμερή και περιφερειακά ζητήματα, συμπεριλαμβανομένου και αυτού της μετανάστευσης. Ποιας μετανάστευσης; Αυτής που οι Αμερικανοί δημιούργησαν με τον πόλεμο στη Συρία, αλλά κανείς δεν μιλάει γι' αυτό στην Ευρώπη.
Όλοι δείχνουν την Ελλάδα ως τον “κακό” που δεν μπορεί να φυλάξει τα θαλάσσια της σύνορα του με αποτέλεσμα να περνούν στην Ευρώπη χιλιάδες λαθρομετανάστες και πρόσφυγες, αλλά κανείς δεν μιλάει για την πηγή του κακού που είναι οι ΗΠΑ και βεβαίως το δημιούργημα της, ο ISIS. Εξαιτίας αυτού του κακού ξεριζώνονται οι Σύριοι.
Και είναι κάτι που βολεύει τις ΗΠΑ. Είναι κάτι που θέλει η Νέα Τάξη Πραγμάτων. Να πλημμυρίσει η Ευρώπη μουσουλμάνους και να αλλοιωθούν οι πληθυσμοί ξεκινώντας βεβαίως από την Ελλάδα. Είναι ο πρώτος στόχος ως Ορθόδοξη χώρα (όπως άλλωστε στοχοποιήθηκε και με την έλευση του ΔΝΤ και εν συνεχεία της τρόικας) και με έναν λαό που σε ποσοστό άνω του 90% έχει φιλορωσικά αισθήματα.
Η κ. Νούλαντ, όπως ανακοίνωσε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ αλλά δεν επιβεβαιώνεται από ελληνικής πλευράς θα επισκεφθεί την Ειδομένη. Εκεί όπου πάει να δημιουργηθεί μία τεράστια μουσουλμανική πόλη από εξαθλιωμένους λαθρομετανάστες και πρόσφυγες, οι οποίοι σήμερα μπορεί να μιλούν θετικά για την Ελλάδα, αλλά αύριο, όταν δεν θα έχουν να φάνε θα μπορούν να γίνουν εχθροί των Ελλήνων.
Η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να φτιάξει δύο ακόμη μουσουλμανικές πόλεις των 10.000 ανθρώπων η κάθε μία σε Κιλκίς και Γιαννιτσά και αυτό μάλλον θα το χαιρετίσει η υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ στις επαφές που με τους Έλληνες αξιωματούχους.
Το ερώτημα όμως είναι πώς θα μιλήσει και για το πραγματικό πρόβλημα της Ειδομένης η κ. Νούλαντ που είναι το κλείσιμο των συνόρων. Μήπως το θέσει στη βάση να τελειώνουμε με την ονομασία με τη χρήση του όρου “Μακεδονία” για να μπορέσουν και οι Σκοπιανοί να ρίξουν τα συρματοπλέγματα και να αποσυμφορηθεί η κατάσταση; Δεν ξέρουμε αν θα τεθεί έτσι πάντως το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων θα συζητηθεί.
(Στεναχώρια ο ΣΥΡΙΖΑ αν θα πάρουν  το όνομα "Μακεδονία" τα Σκόπια!- ΑΛΕΞ
Όπως επίσης και η παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο θα τεθεί στις επαφές της υφυπουργού Εξωτερικών στην Αθήνα που εξυπηρετεί σαφώς τα συμφέροντα των Αμερικανών, αλλά και της Τουρκίας. Όπως πολλές φορές έχουμε γράψει η ανάσχεση των μεταναστευτικών ροών εξαρτάται από την Τουρκία και όχι από την παρουσία της Συμμαχικής δύναμης στο Αιγαίο. Ο λόγος που το ΝΑΤΟ ήρθε για να μείνει στο Αιγαίο είναι άλλος και αυτός είναι η Ρωσία.
Πρόκειται για ένα παιχνίδι των ΗΠΑ και της Τουρκίας. Με το που θα αναλάβει το ΝΑΤΟ περιπολίες η Άγκυρα θα μειώσει τις μεταναστευτικές ροές και έτσι θα δικαιολογηθεί η παρουσία της σε μία θάλασσα διέλευσης των ρωσικών πλοίων από τη Μαύρη Θάλασσα στη Μεσόγειο και στη Συρία.
Η επίσκεψη λοιπόν της Βικτόρια Νούλαντ στην Αθήνα τη δεδομένη χρονική στιγμή που είναι όλα τα ζητήματα στο τραπέζι, από το μεταναστευτικό και το οικονομικό μέχρι το Κυπριακό, εξυπηρετεί στον να δει η Ουάσιγκτον αν το σχέδιο της προχωράει καλά. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία επ' αυτού.

PRONEWS