21.3.16

Έλυσαν όλα τα προβλήματα και τους έμεινε ο...ρατσισμός!!!


Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για την παγκόσμια ημέρα κατά του ρατσισμού και τα σχετικά σχόλια του συνεργάτου μας κ. Φ. Ιωάννου:
“Με αφορμή τη φετινή Παγκόσμια Μέρα κατά του Ρατσισμού απευθύνουμε μήνυμα αλληλεγγύης στους εκατομμύρια πρόσφυγες και μετανάστες που εκδιώκονται από την πατρίδα τους λόγω πολέμου και φτώχειας, σε όλους όσοι υφίστανται διακρίσεις λόγω χρώματος, θρησκείας, σεξουαλικής προτίμησης.

Σχόλιο 
Μήπως θα έπρεπε να καλέσουμε και τα υπόλοιπα εκατομμύρια των προσφύγων που...εκδιώκονται (μόνοι τους) από τις πατρίδες τους  (που  αντί να καθίσουν και να πολεμήσουν προτιμούν την λιποταξία) να έλθουν και αυτοί στην Ελλάδα  για να την καταστήσουμε  Δ.Ο.Α  (Διεθνή Οίκο Ανοχής) ως προς τις αιμοσταγείς θρησκείες και ανώμαλες σεξουαλικές τάσεις, να τους δώσουμε και το δικαίωμα ψήφου για  να εγκαταστήσουμε το ΣΥΡΙΖΑ μόνιμα στη κυβέρνηση;

Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τους χιλιάδες αλληλέγγυους συμπολίτες μας, κυρίως τις νέες και τους νέους, που δίνουν καθημερινά με αυταπάρνηση τη μάχη στο πλευρό των προσφύγων και μεταναστών.
Η αγάπη η συμπόνοια  και η φιλοξενία είναι γνώρισμα των Ελλήνων και του Χριστιανισμού, αρκεί να μην καταστεί μαζοχισμός, γιατί απευθύνεται σε άτομα άσχετα με τον πολιτισμό, τις παραδόσεις, σε άτομα που δεν γνωρίζουν την ευγνωμοσύνη, που η θρησκεία τους απαιτεί την εξολόθρευση όλων των "απίστων",  που είναι φορείς αγνώστων- για τη σύγχρονη εποχή-  ασθενειών, που απαιτούν δικαιώματα, που ρυπαίνουν και οικολογικά και πολιτιστικά τη χώρα μας και δεν παύουν να αποτελούν "ξένο σώμα" σ αυτήν.
Δίνουμε μήνυμα αγώνα απέναντι σε όλους όσοι επιχειρούν σε περίοδο οικονομικής κρίσης να υψώσουν τείχη ανάμεσα στους ανθρώπους και να καλλιεργήσουν ρατσιστικά στερεότυπα, απέναντι στη νεοναζιστική ιδεολογία και τους εκπροσώπους της.
Ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει στην Ελλάδα είναι ο ρατσισμός εναντίων των Ελλήνων και των Ελληνοχριστιανικών παραδόσεων που ασκείται από τους λαθρολάγνους υποστηρικτές (και) του ΣΥΡΙΖΑ,  που ανερυθρίαστα χαρακτηρίζει ...φασίστες, νεοναζί κ.λ.π. φαιδρά, τους μη συμφωνούντες με τις ...απόψεις των,  βλέπεται η φράσεις αυτές  είναι της μόδας τελευταία και χρησιμοποιούνται  κατά πάντων και διά πάντα, από τους "εκπολιτιστές - αναμορφωτές" ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ,  που δεν κατάλαβαν ακόμα ότι ο Ελληνικός λαός που τους ψήφισε για αντιμνημονιακή πολιτική (που εξαπατήθηκε και τους ψήφισε) εμφορείται  σε ποσοστό 90% από Ελληνοχριστιανικά Ιδεώδη  και δεν έχει καμία σχέση  ιδεολογική με το ΣΥΡΙΖΑ του οποίου το πραγματικό ποσοστό δεν υπερβαίνει το 5%.
Στεκόμαστε απέναντι στην Ευρώπη Φρούριο και στο κλίμα φόβου που καλλιεργείται στους ευρωπαϊκούς λαούς και αγωνιζόμαστε για μια κοινωνία πραγματικής, ισότητας, ισονομίας και ελευθερίας για όλους και όλες”.
Η  Ευρώπη, κάνει αυτό που έπρεπε να κάνει και η Ελλάδα. Να κλείσει εξ αρχής τα σύνορά της και να απελαύνει προς κάθε κατεύθυνση τους ξενόφερτους ριψάσπιδες και λαθρομετανάστες. Η παγκοσμιοποίηση και το εθνικό ξεχαρβάλωμα δεν θα μπορούσε να βρεί καλύτερους υποστηρικτές! Και με την ευκαιρία, αναρωτήθηκε κανείς, οι χιλιάδες  πανάκριβες αφίσσες με ...αντιρατσιστικό περιεχόμενο, με τι λεφτά εκτυπώνονται; Ποιος διαθέτει τόσα χρήματα;
Φ. Ιωάννου