23.3.16

Οι Anonymous “κήρυξαν πόλεμο” στο ΙΚ μετά τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες (video)


Οι Anonymous κηρύσσουν νέο διαδικτυακό πόλεμο κατά του ΙΚ, μετά τις αιματηρές επιθέσεις στο αεροδρόμιο και σε σταθμό Μετρό των Βρυξελλών, που στοίχισαν την ζωή σε 31 ανθρώπους.
Φορώντας κουκούλα, τη γνωστή μάσκα και μιλώντας με αλλοιωμένη φωνή, το γκρουπ λέει στο βίντεο:

“Η ελευθερία μας απειλείται για άλλη μία φορά. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι τον περασμένο Νοέμβριο, έχουμε αγωνιστεί καθημερινά κατά της τρομοκρατίας και έχουμε σιωπήσει χιλιάδες λογαριασμούς Twitter που συνδέονται άμεσα με το ΙΚ.
Έχουμε τμιρήσει αυστηρά τη ΝΤΑΕΣ στο dark net, έχουμε χακάρει το ηλεκτρονικό τους χαρτοφυλακίου και έχουμε κλέψει χρήματα από τους τρομοκράτες.
Έχουμε “πολιόρκησει” ιστοσελίδες της προπαγάνδας σας, τις έχουμε ελέγξει με τις επιθέσεις μας στον κυβερνοχώρο, ωστόσο δεν θα σταματήσουμε όσο τρομοκράτες συνεχίζουν τις δράσεις τους σε όλο τον κόσμο.
Θα επιτεθούμε εναντίον τους. Θα συνεχίσουμε να “χακάρουμε” τις ιστοσελίδες τους, θα κλείνουμε τους λογαριασμούς τους στο Twitter και θα κλέβουμε τα Bitcoins τους.
Υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα της ελευθερίας και της ανοχής. Στους οπαδούς της ΝΤΑΕΣ, θα σας εντοπίσουμε, θα σας βρούμε, είμαστε παντού και είμαστε περισσότερα από όσα μπορείτε να φανταστείτε. Να φοβόσαστε.
Όταν σκότωσαν αθώους πολίτες στο Βέλγιο, χτύπησαν τους πάντες στην Ευρώπη. Πρέπει να αντεπιτεθούμε.
Ο καθένας μπορεί να συμβάλει στις προσπάθειες μας και σας καλούμε να αγωνιστείτε μαζί μας. Θα βρείτε το link με αυτό το βίντεο, το οποίο θα αναφέρει τον τρόπο.
Αλλά εσείς δεν χρειάζεται να τους “χακάρετε”, αν σταθείτε κατά των διακρίσεων στη χώρα σας, θα τους βλάψετε πολύ περισσότερο από το να “χακάρετε” τις ιστοσελίδες τους.
Το Ισλαμικό Κράτος δεν μπορεί να προσλάβει Μουσουλμάνους στην Ευρώπη, εφόσον γίνουν αποδεκτοί και συμπεριληφθούν στην κοινωνία.
“Έτσι, θέλουμε όλοι να είσαστε ενωμένοι κατά των διακρίσεων. Είμαστε οι Anonymous, είμαστε λεγεώνα, δεν συγχωρούμε, δεν ξεχνάμε, είμαστε ελεύθεροι.
Σεβαστείτε μας”.