29.2.16

Ρωσία: Ισλαμίστρια κρατούσε κομμένο κεφάλι παιδιού και απειλούσε να ανατιναχθεί (upd) (video)


της Χριστίνας Κοκκίνη
Ήθελαν μουσουλμάνα  νταντά! Σαν εμάς που δίνουμε εργασία σε αλλόθρησκους εχθρούς της Ελλάδος.Κατά  τα άλλα είμαστε Έλληνες πατριώτες!!!
ΑΛΕΞ

Iσλαμίστρια κράδαινε στα χέρια της το κομμένο κεφάλι ενός παιδιού πριν από λίγη ώρα στο κέντρο της Μόσχας και απειλούσε να ανατιναχθεί έξω από έναν σταθμό του μετρό!

Ήταν ντυμένη στα μαύρα και φώναζε «Αλλαχού Άκμπαρ», ωστόσο, το πιο σοκαριστικό στοιχείο της υπόθεσης είναι το κομμένο κεφάλι ενός μικρού παιδιού που είχε στα χέρια της προκαλώντας ανείπωτη φρίκη.
Σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ, το πρωί αστυνομικοί στη Μόσχα εντόπισαν το ακέφαλο σώμα ενός παιδιού, ενώ προσπαθούσαν να σβήσουν μια φωτιά που είχε ξεσπάσει σε ένα διαμέρισμα στην πόλη. 
Όπως όλα δείχνουν οι δύο υποθέσεις συνδέονται, ενώ το θύμα φέρεται να είναι ένα κοριτσάκι τριών ή τεσσάρων ετών. 
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως η γυναίκα πρέπει να σκότωσε το παιδί και μετά τον φόνο να πήγε κατευθείαν σε έναν σταθμό του μετρό, εκεί όπου την σταμάτησε τυχαία για έλεγχο ένας αστυνομικός. Τότε, εκείνη έβγαλε από την τσάντα της το κεφάλι του παιδιού και άρχισε να φωνάζει ότι το δολοφόνησε!
Η γυναίκα φώναζε επίσης «Αλλάχου Άκμπαρ» και απειλούσε να ανατιναχθεί, ωστόσο, τελικά αστυνομικοί κατάφεραν να την συλλάβουν και αυτή την ώρα κρατείται σε αστυνομικό τμήμα της Μόσχας.
Οι τελευταίες πληροφορίες, που μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο RIA Novosti επικαλούμενο αστυνομική πηγή λένε πως η γυναίκα που κρατείται είναι η νταντά του άτυχου παιδιού.
Τέτοια φρικιαστική ενέργεια από ισλαμιστές πρώτη φορά καταγράφεται.
pronews