7.2.16

Ασφυκτικές πιέσεις από Μέρκελ και Ολάντ σε Ελλάδα: "Δέκα μέρες περιθώριο για τη δημιουργία των hotspots"


Θέλει να τα ακούσει η κ. Μέρκελ. Και αφού θέλει, ας τα ακούσει:

Εμείς δεν θα τους πνίξουμε τους πρόσφυγες σαν τα κουνέλια και ούτε θα μοιράσουμε το Αιγαίο.
Εάν πραγματικά ενδιαφέρεστε γι αυτούς, έχετε δύο επιλογές:

1- Να μαζέψετε την παραδοσιακή σας φίλη, Τουρκία, που τις δώσατε 3.000.000 ευρώ  και θέλετε να τις δώσετε άλλα 2.000.000 ευρώ ακόμα και να την υποχρεώσετε να σταματήσει να τους στέλνει στην Ελλάδα.

2- Να τους προσφέρετε την παραδοσιακή Γερμανική φιλοξενία στις τεράστιες εγκαταστάσεις σας, εκεί που η "εργασία απελευθερώνει", στα Στρατόπεδα Νταχάου (και στα υπόλοιπα), όπου θα μπορέσετε να τους "αξιοποιήσετε" χάρη στο πολιτισμό και τις "ειδικές" γνώσεις και εμπειρίες σας...

Η τουλάχιστον ανόητη απόφαση της Ελληνικής "κυβερνήσεως" που σίγουρα ελήφθη κατ επιταγήν σας, να συγκεντρώσει τους λάθρο, πρόσφυγες κ.λ.π. στα Ελληνικά νησιά, έχει το σκοπό της. Απλά θέλει να δημιουργήσει πρόβλημα στην άμυνα των νησιών, αφού όταν η σύμμαχός σας Τουρκία αποφασίσει να επιτεθεί, ο στρατός μας να έχει δύο μέτωπα, τον εξωτερικό επιτιθέμενο εχθρό και τον εσωτερικό, τους δήθεν μετανάστες κ.λ.π. στοιχεία που είναι αναμεμειγμένα μαζί με τους πρόσφυγες.

Οι αντιδράσεις των Ελλήνων είναι απόλυτα δικαιολογημένες και αν εξαιρέσει κανείς ελάχιστους δήμαρχους- που δεν εκφράζουν παρά μόνο τις προσωπικές τους απόψεις και βίτσια- κανείς άλλος δεν θέλει την Ελλάδα να καταστεί  στρατόπεδο συγκεντρώσεως μουσουλμάνων .

Juan