20.2.16

Σπάνιο, αλλά ιάσιμο λέμφωμα έδειξαν οι εξετάσεις της Ντένιας Παράσχη


Αχτίδα αισιοδοξίας από τον πατέρα της 28χρονης Ντένιας Παράσχη ο οποίος μίλησε στην Ionian TV και αποκάλυψε ότι η νεαρή, που πάσχει από σπάνια μορφή καρκίνου και βρίσκεται στη Βοστόνη προκειμένου να ακολουθήσει ειδική αγωγή, θα ακολουθήσει μακρόχρονη θεραπεία.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία αναφέρθηκε στα δείγματα των εξετάσεων, τις οδηγίες και συστάσεις των γιατρών καθώς και για την ψυχολογία της.

Μετά την αδυναμία της πρώτης βιοψίας να δώσει κάποιο συγκεκριμένο και οριστικό αποτέλεσμα, υποβλήθηκε σε δεύτερη πολύωρη χειρουργική επέμβαση λήψης δείγματος από τον καθηγητή που την παρακολουθεί και την εξειδικευμένη ομάδα ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων. Ο καθηγητής ενημέρωσε τους δικούς της ότι τα αποτελέσματα κάνουν λόγο για σπάνιο αλλά ιάσιμο λέμφωμα σε δύσκολο σημείο.
Αυτό σημαίνει πως θα απαιτηθεί θεραπεία για μεγάλο διάστημα. Οι δυο πρώτες θεραπείες θα γίνουν εντός του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Μασαχουσέτης, ενώ μετά θα μεταφερθεί στο σπίτι των ομογενών που φιλοξενούν την οικογένειά της. Όσον αφορά τη συνέχιση των θεραπειών που θα διαρκέσουν συνολικά 4 μήνες θα απαιτηθεί η εισαγωγή της στο νοσοκομείο για 5 ημέρες κάθε μήνα. 
tilegrafima