23.2.16

ΚΛΕΙΣΤΕ τα θαλάσσια Σύνορα… η Τουρκία μας «επιτίθεται»;

ΣΥΝΟΡΑ2

Από την στιγμή που κλείνουν οι άλλοι τα σύνορα τους , κλείστε και εσείς τα θαλάσσια σύνορα της Ελλάδος στο Αιγαίο εδώ και τώρα μέχρι να αποφασίσει τι  θα κάνει τελικά η ΕΕ.
Μετά την παράλογη και ακατανόητη ενέργεια των χωρών του Βίζεγκραντ και των Σκοπίων έχετε το ισχυρό επιχείρημα να ενεργήσετε προς το συμφέρον της Ελλάδος.

  Κύριοι θα είστε υπεύθυνοι και θα δώσετε λόγο γιατί δεν διαχειριστήκατε την προσφυγική κρίση με το πλεονέκτημα της κοινής λογικής ώστε να διασφαλιστεί η ανθρώπινη επιβίωση του Έθνους και να μην διακινδυνεύσει η ασφάλεια του.
¨Κουρέλι η συμφωνία των Βρυξελλών -Η Ελλάδα έκανε διάβημα εναντίον ΑυστρίαςΧαώδης η κατάσταση στην Ελλάδα ….Όλη η χώρα ένα hotspot, χιλιάδες οι εγκλωβισμένοι πρόσφυγες …..Διάβημα ΥΠΕΞ εναντίον της Αυστρίας…..Επίθεση Μουζάλα σε Αυστρία, χώρες του Βίζεγκραντ και ΠΓΔΜ….«Μας έκλεισαν τα σύνορα με πραξικόπημα», είπε ο υπουργός…Η κυβέρνηση στήνει νέα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων στη διαδρομή Πειραιάς-Ειδομένης¨
Η Τουρκία μας ¨επιτίθεται¨
Η Τουρκία από χθες πιθανώς και με συνεργασία των Σκοπίων εξάγει την κρίση που έχει στην Συρία και με τους Κούρδους στο ΑΙΓΑΙΟ.
Ο πανούργος Ερντογάν ¨ μας την έφερε¨.
Ο Νταβούντογλου δεν πήγε στις Βρυξέλλες για την Σύνοδο  του  προσφυγικού  της προηγούμενης εβδομάδας επικαλούμενος την βομβιστική επίθεση στην Άγκυρα, η οποία το βόλεψε για να επανακαθορίσει τις σημερινές εξελίξεις που τρέχουν εις βάρος μας.
Από την στιγμή που κατάλαβαν οι Ευρωπαίοι τι παίζει στην περιοχή της Συρίας- Ιράκ με διάφορα προσχήματα έκλεισαν τον διάδρομο των Δυτικών Βαλκανίων και  η Ελλάδα βρίσκεται στο στόχαστρο πλέον  του Σουλτάνου.
Μάλιστα ΄Όπως αναφέρουν απόλυτα έγκυρες πηγές από τις Βρυξέλλες στο pronews.gr  η Τουρκία ζήτησε επίσημα να αναλάβει εξ ολοκλήρου την «προστασία»  των νησιών, όχι μόνο της Λήμνου και των Δωδεκανήσων ν, αλλά ολόκληρου του Ανατολικού Αιγαίου και το ΝΑΤΟ να περιοριστεί μόνο στην περιοχή ανατολικά του 25ου Μεσημβρινού και δυτικά των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου ¨
Χιλιάδες πρόσφυγες που μπορεί να φτάνουν τα μερικά εκατομμύρια είναι εγκλωβισμένοι στα παράλια της Μικράς Ασίας.
Όλος αυτός ο ανθρώπινος πόνος μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την Τουρκία τις επόμενες ώρες που επικρατεί καλοκαιρία στην Θάλασσα για να αλλάξει το γεωπολιτικό και γεω- κοινωνικό ανάγλυφο των νησιών του  Αιγαίου αλλά και ολόκληρης της Ελλάδος.
Υπάρχουν καταγεγραμμένες δηλώσεις ότι θα υποστούμε αναστάτωση και θα είναι προσωρινή…
Μόνο ένας που δεν έχει σφαιρική αντίληψη το τι συμβαίνει γεωστρατηγικά αυτή την στιγμή στη ευρύτερη περιοχή μας μπορεί να κάνει αυτές τις δηλώσεις.
Τι άλλο πρέπει να δείτε για να κατανοήσετε ότι η
Η Τουρκία μας ¨επιτίθεται¨
Καταλάβατε τώρα γιατί την Ελλάδα την άφησαν γυμνή στην μπόρα που έρχεται.. καταλάβατε τώρα γιατί οι τούρκοι και οι τοκογλύφοι θέλουν να στείλουν το τελευταίο μήνυμα τους και να μας πουν ¨ΕΛΛΑΔΑ τέλος¨
Δεν ξέρουν όμως το μήνυμα που θα στείλει τις επόμενες μέρες η ψυχή του Έλληνα…
¨ το ψευτορωμαίικο τέλος.. η ΕΛΛΑΔΑ τώρα έρχεται¨
ΔΡ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ
Υ.Γ να με συμπαθάτε για την συναισθηματική φόρτιση

πηγη