3.1.16

Το πατριωτικό πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Πούτιν


Tις ιδιαίτερες ευχαριστίες του στον ρωσικό στρατό έστειλε ο Ρώσος πρόεδρος για την μάχη κατά της διεθνούς τρομοκρατίας και την διαφύλαξη των εθνικών συμφερόντων της Ρωσίας εκτός των πάτριων εδαφών.
Στο μήνυμα του για την Πρωτοχρονιά ο Βλαντιμίρ Πούτιν, λίγο πριν τα μεσάνυχτα στην Άπω Ανατολή της Ρωσίας, υπογράμμισε ότι «κατά παράδοση οι περισσότεροι από εμάς γιορτάζουμε αυτές τις γιορτές με τις οικογένειές μας και τους φίλους».

«Είναι αλήθεια ότι κάποιοι δεν έχουν την ευκαιρία να δουν το νέο έτος στη συντροφιά των αγαπημένων προσώπων τους, ορισμένοι πρέπει να παραμείνουν σε υπηρεσία σε νοσοκομεία και σε εργοστάσια παραγωγής, να εκτελούν επίσημα στρατιωτικά καθήκοντα, την προστασία των συνόρων, να παραμείνουν σε επιφυλακή και να διατηρούν την ασφάλεια μας», δήλωσε ο Πούτιν.
«Είμαστε ευγνώμονες σε όλους εκείνους που είναι πάντα σε επιφυλακή μέρα και νύχτα, τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες. Θα ήθελα να απευθύνω ιδιαίτερες ευχαριστίες προς εκείνους τους στρατιώτες μας που διεξάγουν έναν πόλεμο κατά της διεθνούς τρομοκρατίας και διαφυλάσσουν τα εθνικά συμφέροντα της Ρωσίας μακριά από την πατρίδα», σημείωσε ο Ρώσος πρόεδρος και στάθηκε ιδιαίτερα στα σημαντικά χαρακτηριστικά αυτών των στρατιωτών, δηλαδή την θέληση, την αποφασιστικότητα και τη σταθερότητα του χαρακτήρα.
«Αυτές οι ιδιότητες είναι ουσιώδεις παντού και πάντα και σε κάθε επιχείρηση. Η επιτυχία του συνόλου της χώρας εξαρτάται από την αποτελεσματική απόδοση και τα επιτεύγματα του καθενός από εμάς», είπε ο Πούτιν.
Επιπλέον υπενθύμισε ότι οι Ρώσοι μοιράζονται την αποφασιστικότητα προς όφελος της πατρίδας και φέρουν την ευθύνη για το μέλλον της. Μάλιστα έκανε μία αναδρομή σχετικά με την 70η επέτειο της μεγάλης νίκης επί της ναζιστικής Γερμανίας στον Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο, η οποία γιορτάστηκε το 2015. «Η ιστορία μας, η εμπειρία των γονιών και των παππούδων μας και η ενότητά τους στις στιγμές της δυσκολίας είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα για να το ακολουθήσουμε. Μας βοήθησαν σε όλη τη διαδρομή και θα μας βοηθήσουν περαιτέρω στην παροχή μιας άξιας απάντησης στις σύγχρονες προκλήσεις», ανέφερε ο Πούτιν.
Στη συνέχεια παρατήρησε ότι ο εορτασμός της Πρωτοχρονιάς γίνεται στη συντροφιά συγγενών και φίλων και κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί πόσοι πολύτιμοι είναι οι άνθρωποι που έχει γύρω του. Ευχήθηκε σε όλους τους γονείς αγάπη και ζεστή φροντίδα για τα παιδιά τους και στους νέους, τη φωτεινό μυαλό και δυναμική στάση απέναντι στη ζωή. Η αγάπη και η ανταπόκριση τους θα πρέπει να παρέχουν στήριξη σε όλους στην καθημερινότητα, σημείωσε ο Ρώσος πρόεδρος και έκανε μια πρόποση για την επιτυχία, τη χαρά, την ευτυχία και την ευημερία της Ρωσίας. 
http://tilegrafima.gr/