30.1.16

Bίντεο: Βαν των τουρκικών ειδικών δυνάμεων τινάζεται στον αέρα από IED - Εικόνες "Συρίας" αλλά στην... ΝΑ Τουρκία!


ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ Η ΔΥΣΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ "ΒΛΕΠΕΙ" ...

Βίντεο-ντοκουμέντο από τα τεκταινόμενα των πολεμικών συγκρούσεων που λαμβάνουν χώρα αυτή τη στιγμή στην ΝΑ Τουρκία είδε το φως της δημοσιότητας όπου εικονίεται βαν των τουρκικών ειδικών δυνάμεων να τινάζεται στον αέρα από κουρδικό IED με το οποίο είχε παγιδευθεί η άκρη του δρόμου.
 
Η τύχη των επιβαινόντων παραμένει άγνωστη καθώς οι τουρκικές ΕΔ δεν αποκαλύπτουν τις πραγματικές τους απώλειες αλλά θεωρείται απίθανο να επιβίωσε κάποιος από κάτι τέτοιο.
 
Στην Τσίζρε όπως και στις πόλεις Σιλόπη, Ντιγιάρμπαρκιρ, Σιρνάκ κ.λ.π συνεχίζεται το μακελειό κατά αμάχων από τις τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας.
 
Η Άγκυρα συνεχίζει τον βομβαρδισμό της πόλης και δεν δείχνει καμία ένδειξη ότι ενδιαφέρεται να επιλυθεί η κρίση, σύμφωνα με τον Mehmet Tunс, ο οποίος έχει παγιδευθεί με 28 άμαχους σε ένα μισοκατεστραμένο δαμέρισμα.
 
Υπάρχουν αναφορές για συνεχόμενα χτυπήματα από τουρκικά μαχητικά τα οποία βομβαρδίζουν κανονικά τον αστικό ιστό της πόλης όπου θεωρούν ότι κρύβονται μαχητές του ΡΚΚ αδιαφορώντας για την ύπαρξη γυναικόπαιδων.
 
Όπως αναφέρει ο Tunс 4 άτομα σκοτώθηκαν και 24 τραυματίστηκαν κατά τον βομβαρδισμό του κτιρίου, και πολλοί από αυτούς δεν μπόρεσαν να έχουν ιατρική περίθαλψη καθώς οι τουρκικές Αρχές έχουν απαγορεύσει την προσέγγιση των ασθενοφόρων.
 
Σημειώνεται ότι η Τουρκία με περίσσειο θράσος ζήτησε και πήρε 3 δισ.ευρώ από την ΕΕ και τώρα ζητάει άλλα δύο επιπλέον και την ίδια στιγμή εξοντώνει τους ίδιους της τους πολίτες και ισοπεδώνει τις πόλεις της.
 
Ειναι σαφές ότι δημιουργεί και επιπλέον προσφυγικό ρεύμα (κάτι που επιδιώκει άλλωστε, για να μην υπάρχουν κουρδόφωνοι πληθυσμοί στην επίφοβη ΝΑ Τουρκία καθώς επίκειται η μελλοντική ίδρυση "Κουρδιστάν" στην Β.Συρία) καθώς χιλιάδες Κούρδοι έχουν χάσει τα σπίτια τους και αναζητούν στέγη είτε στα τουρκικά παράλια είτε να περάσουν και αυτοί στην Ελλάδα και από εκεί στην Ευρώπη.
 
Προκαλει όμως την κοινή λογική το γεγονός ότι η ΕΕ φοβάται να έρθει σε σύγκρουση με την Άγκυρα και ικανοποιεί μάλιστα όλες τις απαιτήσεις της. 

pronews