20.12.15

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΑΝΙΩΝ
 CHANIA REGION 
 ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ N.G.O

 Πλατεία Ελευθερίας –όπισθεν Περιφερειακής Ενότητας Χανίων
 73100- Χανιά -Κρήτης Τηλέφ. +30 28210 57023-
 +306981420346 Fax. +30 28210 57023
E-mail i.p.a.chania@gmail.com jaap2010@hotmail.gr

 Χανιά 20 Δεκεμβρίου 2015

 ΠΡΟΣ: ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝ: ΟΛΕΣ ΤΙΣ Τ.Δ. Ι.Ρ.Α. ΧΩΡΑΣ 


 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΘΕΜΑ: «Ευχές Χριστουγέννων του Διοικητικού Συμβουλίου της Τ.Δ. Ι.Ρ.Α. Χανίων». Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι, Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Τοπικής Διοίκησης Χανίων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, νιώθουμε την ανάγκη να απευθυνθούμε αυτές τις συγκινητικές και άγιες ημέρες των Χριστουγέννων, σε όλους εσάς που μοιραζόμαστε το προνόμιο να είμαστε μέλη της μεγάλης οικογένειας της Ι.Ρ.Α. και να ονειρευόμαστε το μέλλον μέσα από την προσφορά και την αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας, πιστοί στην επιγραμματική φράση της ένωσής μας ‘Servo Per Amiceko” που σημαίνει «υπηρετώ δια της φιλίας».

Τα Χριστούγεννα είναι πάντα μια ευκαιρία να λιώσουν οι πάγοι των ανθρώπων μέσα στην καρδιά του χειμώνα και να έρθουμε κοντά, να φανούμε πραγματικά αλληλέγγυοι, να ανοίξουμε την πόρτα της ανθρωπιάς και της αδελφικής αγάπης στον συνάνθρωπο μας.

 Είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι αυτές οι γιορτές θα είναι ξεχωριστές, με έντονη συγκίνηση, με αγάπη για τους ανθρώπους μας αλλά και τους κοινωνικά έχοντες ανάγκη, ενδυναμώνοντας την εμπιστοσύνη των πολιτών προς την Αστυνομία και την συνοχή της κοινωνίας, ώστε όλοι μαζί, να αντιμετωπίσουμε τις όποιες δυσκολίες.

 Ευχόμαστε σε όλους μέσα από την καρδιά μας, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, υγεία, επίτευξη των στόχων σας μέσα στο καθοριστικό 2016 που ανατέλλει σε λίγο, αλλά και ψυχική δύναμη, πνευματική ανάταση και κυρίως, αγάπη που είναι η κινητήρια δύναμη της ψυχής. SERVO PER AMIKECO «Υπηρετώ δια της φιλίας»


 ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 

 Ο Πρόεδρος                                    Η Γενική Γραμματέας

Περράκης Ιωάννης                     Αικατερίνη Σχοινοπλοκάκη