10.12.15

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ-ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (βίντεο)


Του  συνεργάτου μας κ. Γιώργου Νικολαϊδη (gnborn2shoot)


Με υπερηφάνεια, δάκρυα χαράς και μεγάλο ενθουσιασμό υποδεχθήκαμε την          ΑΝΤΩΝΙΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΟΥ (Γ.Ο. «ΑΙΑΣ» Θερμαϊκού) που με την συναθλήτριά της ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΤΣΗ (ΔΑΣ Αργυρούπολης), κατέκτησαν την τρίτη θέση στο συγχρονισμένο Τραμπολίνο κατηγορίας 13-14 ετών, στους Αγώνες που διεξήχθησαν στην Οντένσε της Δανίας.
Συνολικά έλαβαν μέρος 17 Έλληνες αθλητές και αθλήτριες από διαφόρους Αθλητικούς Συλλόγους και που αποτέλεσαν την Εθνική Ομάδα Νέων μας.
Η Αντωνία Σακελλαρίδου είναι μαθήτρια της γ΄Τάξης Γυμνασίου και ασχολείται εδώ και 7 χρόνια με το άθλημα του Τραμπολίνο.

Συγχαίρουμε όλα τα μέλη της Εθνικής μας για την συμμετοχή τους  και ξεχωριστά τις δύο αθλήτριες για την μεγάλη τους νίκη στους Διεθνείς αυτούς Αγώνες και τις ευχόμαστε πάντα επιτυχίες.
Ο Γ.Ο. «ΑΙΑΣ» Θερμαϊκού είναι ένας Γυμναστικός Σύλλογος που ιδρύθηκε το 2004 και ασχολείται αγωνιστικά με το Τραμπολίνο και την ενόργανη γυμναστική.
Με βάση την αξιολόγηση της Ε.Γ.Ο. βρίσκεται στην 4η πανελλήνια θέση στο Τραμπολίνο και 8η στην ενόργανη.
Καθημερινά εκγυμνάζει περίπου 200 παιδιά.
Η Διοίκηση του Συλλόγου ευχαριστεί και μέσω του παρόντος άρθρου τους χορηγούς που κάλυψαν ένα μεγάλο μέρος των εξόδων της συμμετοχής της αθλήτριάς του Αντωνίας Σακελλαρίδου στους παραπάνω Παγκόσμιους Αγώνες.










Δείτε το σχετικό μας βίντεο-αφιέρωμα στην αθλήτρια και την μεγάλη της νίκη :