31.12.15

Γιόρτασαν Ανάσταση τα Χριστούγεννα: Άντρας ξυπνά στο νεκροτομείο και επιστρέφει σε πάρτι

Σύμφωνα με τοπικά ρωσικά μέσα ενημέρωσης άνδρας ξύπνησε στο νεκροτομείο ενώ θεωρούνταν νεκρός. 


Όπως αναφέρει η εφημερίδα Khasanskiye Vesti την Τετάρτη ο άνθρωπος που λανθασμένα θεωρήθηκε νεκρός είχε χάσει τις αισθήσεις του, έπειτα από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ σε πάρτι στο Khasanky μια παραθαλάσσια περιοχή στην Άπω Ανατολή της Ρωσίας.
Ωστόσο, δεν είναι σαφές πότε και πως ακριβώς συνέβη το περιστατικό. Οι φίλοι του κάλεσαν ασθενοφόρο, το ιατρικό προσωπικό ανακοίνωσε ότι ο άνδρας πέθανε και η σορός του μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο. Ωστόσο, κάποια στιγμή μέσα στη νύχτα ο άνδρας ανέκτησε τις αισθήσεις του... Άρχισε να ουρλιάζει για βοήθεια και να χτυπά την πόρτα. Οι φωνές του κινητοποίησαν τον φρουρό, ο οποίος ενημέρωσε τους γιατρούς. Αυτοί με τη σειρά τους πίστεψαν πως ο φρουρός τα έχει χαμένα αλλά για καλό και για κακό ενημέρωσαν την αστυνομία.

Ανοίγοντας την πόρτα η αστυνομία ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον «αναστημένο» άνθρωπο που έτρεξε πανικόβλητος έξω από την αίθουσα. 

Σύμφωνα με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών, η αστυνομία αφού τον ανέκρινε τον άφησε ελεύθερο. Το πρώτο πράγμα που έκανε ο άνδρας ήταν να επιστρέψει στον «τόπο του εγκλήματος», το πάρτι.

 Εκεί βρήκε τους φίλους του να πίνουν ακόμη, αλλά αυτή τη φορά εις μνήμην του. 
Το «μνημόσυνο» μετατράπηκε σε πάρτι νεκρανάστασης!
zougla